Претрага
Претрага
Close this search box.

REZERVACIJA KAO KUĆA NA DEDINJU, ULAZNICA KAO NOVA LIMUZINA: Evo koliko STVARNO košta da budete na Met Gali, cena ŠOKIRA

Foto: Screenshot Instagram

Za odlazak na najprestižniji događaj u godini, potrebno je izdvojiti vrtoglavu sumu. Donosimo vam se o tome koliko zapravo iznosi ulaz i rezervacija stola na Met Gali, kao i kako sve funkcioniše.

Svakog prvog ponedeljka u maju, svedočimo najglamuroznijoj noći godine, kada se zvezde odlučuju za najekstravagantnije kombinacije koje će poneti.

Tema ekstravagance, koja je godišnja akcija prikupljanja sredstava za Institut za kostime Metropoliten muzeja umetnosti, jeste “Uspavane lepotice: Ponovno buđenje mode”. Događaj je odao počast fragilnim komadima, 50 istorijskih dizajna, čuva Institut za kostime. Preko 250 odevnih predmeta će biti izloženo, od kojih su neki ponovo osmišljeni kroz zvučno oblikovanje, video animaciju, projekciju svetlosti i specijalne efekte zbog njihove krhke prirode. Fokus će biti stavljen na životnu sredinu, razdvajajući delove u tri zone: kopno, more i nebo.

Foto: Screenshot Instagram

Uz glavnu urednicu “Voga” Anu Vintur, svečanost je imala i druge domaćine i to: ZendejuDženifer Lopez, Bed Banija i Krisa Hemsvorta.

Iako Vinturova pažljivo bira svakog gosta pozvanog na Met Gali, to ne znači nužno da imaju priliku da prisustvuju besplatno.

Evo sve što treba da znate o tome koliko zapravo košta odlazak na Met Galu.

Prema “Njujork tajmsu”, jedna karta za mesto ove godine koštala je 70 hiljada evra, dok za sto treba da izdvojite najmanje 325 hiljada evra.

stil.kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti