Romantična priča o jednom dolaru i jednom paru

Foto: Daily Mail

Korisnik Redita Džejson ispričao je kako je osvojio svoju suprugu novčanicom od jednog dolara.

Ona mu je kupila žvakaće gume, a on je samo hteo da joj vrati novac. Neko vreme su jedno drugom vraćali ovu novčanicu, a završilo je tako što je istom novčanicom, nekoliko godina kasnije i zaprosio.

„Dok sam bio u srednjoj školi sviđala mi se jedna devojka koju sam zavodio. Jednom, dok je naš bend bio na putu, stali smo na benzinskoj i ona mi je kupila paket žvakaćih guma. Pokušao sam da joj vratim novac, tačnije dolar, ali je odbila.

Stavio sam novčanicu u njen džep. Ona je potom vratila istu novčanicu u moj ranac i tako je sve krenulo. Pronalazili smo različite smešne načine kako da vratimo taj dolar jedno drugom. Poslao sam joj ga poštom na kućnu adresu, ona ga je stavila u omot žvakaće gume koje mi je potom dala. Sledeće sam na novčanicu napisao hoće li da izađe sa mnom, a ona je napisala da.

Četiri godine kasnije i dalje sam čuvao isti dolar. Na našu godišnjicu sam na njegovom dnu napisao: ‘Hoćeš li se udati za mene?’. U braku smo već 15 godina i imamo troje dece. I dalje čuvamo ovaj dolar.“

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti