Претрага
Претрага
Close this search box.

Sećate li se ovih ANTIKVITETA i da li ih još uvek imate? Starije generacije znaju koliko su svi ZA NJIMA BILI “LUDI” (FOTO)

Foto: Pexels

Vratimo se na kratko u period od 2010. godine pa nadalje kad smo uživali u muzici koju smo slušali preko mp3 plejera, kao i kada nam je baterija na telefonima trajala čak 3 dana.

Pre pametnih telefona, milenijalci su se međusobno nadmetali ko će imati tada najpopularniju Nokiu 3310 ili ipak Motorolu Razr V3 koja je bila dostupna i u roze boji, što je devojčicama bilo posebno primamljivo.

Foto: Screenshot/Overstock.com

Na društvenim mrežama skoro se “potegla” tema o ovim, sada već raritetima, a mnogi su komentarisali ko je kakav telefon tada posedovao.

– Sećam se da sam uglavnom nasleđivala stari bratov telefon, on je tada imao crni Samsung E250, nije bio ni malo ženstven, a ja sam mnogo želela da imam Nokiu 7373 u roze boji. Tada je on bio najmoderniji model, posebno jer je bio “na kliz”. Volela bih da sada imam jedan primerak one motorole na preklop, čisto da se podsetim tog osećaja kada ga onako besno “sklopim” – napisala je devojka u šaljivom kontekstu.

Tada su bili popularni bluetooth i infrared na telefonima, a samo oni koji su imali oba na svom uređaju ponosno su to isticali.

Muškarci su ipak radije birali neke druge modele, pa su se tako u komentarima nizali modeli kao što su Sony ericsson 510, dok su oni koji su imali Samsung F700 bili ozbiljne “face”.

Foto: Screenshot

Bilo je i drugih poznatih modela, na kojima se igrala “zmijica”, ali i slale SMS i multimedijalne poruke koje se danas retko razmenjuju. Postavlja se pitanje da li smo sa njima bili srećniji? Pišite nam u komentarima koje ste vi imali.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Lepsa vremena
23.11.2023 09:40

Najbolji su bili oni modeli telefona koji su mogli da stanu u svaki dzep

Povezane vesti