Foto: Instagram / natalija_ilic_

Svi znamo da je jedna od najvažnijih karika srpske reprezentacije na sredini terena Sergej Milinković Savić, koji je juče uspeo da zatrese mrežu Kameruna i makar privremeno dovede Orlove u vođstvo.

Međutim, Sergej nije samo pravi šmeker na terenu, već je pravi magnet za pripadnice lepšeg pola. Zato i ne čudi da njegovom šarmu nije odolela ni prelepa Natalija, koja izgleda kao top model i mami uzdahe gde god da se pojavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @natalija_ilic_

Naime, o lepoti njegove verenice Natalije Ilić, sa kojom godinama uživa u ljubavi, priča ceo svet. Pleni izgledom, pa otkako se Sergej sa njom pojavio u javnosti, ona ne prestaje da privlači pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @natalija_ilic_

Naš repreznativac Sergej Milinković Savić je Nataliju verio u maju, a pre samo nekoliko dana postali su roditelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @natalija_ilic_

Vest da je postao tata devojčice Irine zatekla ga je u Kataru, gde se sa ostalim orlovima pripremao za početak Svetskog prvenstva i izlazak na teren.

Ponosti tata je objavio na društvenim mrežama radosne vesti, a njegove kolege iz tima su se potrudile da budu uz njega u najvažnijem životnom momentu, te su ispoštovali sve običaje koje tradicija nalaže.

Sergej je ljubav prema fudbalu nasledio od svog oca Nikole Milinkovića, koji ga je isto igrao profesionalno.

Takođe, i majka Milana Savić je nekada igrala košarku. Ima 27 godina i trenutno igra u fudbalskom klubu Lacio iz Italije.

Stil Kurir

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Srbenda
29/11/2022 13:23

Mozete slobodno napisati ko je napisao clanak (ko je autor?) i procitajte pravopisne greske (typos)! Procitajte poslednju recenicu i recite da li ima smisla? Majka mu ima 27 godina i igra kosarku u Laciu??