Претрага
Претрага
Close this search box.

Srbi DOSTAVILI DOKAZ da su pobednik Evrovizije i Bosanac Admir iz 1988. ‘ISTE OSOBE’, neverovatno je KOLIKO LIČE: Grohotom se smeju i poričuju “Švajcarci, sve smo PRVI RADILI”

Foto: Getty images

Još se ne stišavaju strasti u vezi sa Evrovizijom i neočekivanom pobedom Švajcarske. Balkanci i dalje ne veruju da je ubedljivom favoritu, Hrvatu Bejbi Lazanji, izmakla pobeda, a dok drugi očajavaju, Srbi ‘traže dokaz’ da smo mi davne 1988. godine već ‘proizveli’ Švajcarca Nema i to u tadašnjem Domu sindikata.

Nemo Metler, koji se izjašnjava kao nebinarna osoba, na Evroviziji je pevao pesmu “The Code”, koja je kako kaže, delimično inspirisana i stvarnim životom. Nemo ima 25 godina i kaže da nije ni muško ni žensko, već “oni”.

Sitne građe i kontroverzne pojave, švajcarski predstavnik i pobednik Evrovizije mnoge Srbe je odmah podsetio na nekog koga poznaju – iz viđenja, sa TV ekrana, iz medija.

I nije im dugo trebalo da pronađu i na koga – na bosanskohercegovačkog glumca Admira Glamočka u ‘ulozi’ Simonide Puhalo iz popularne talent šou emisije “Audicija”, koja se pre skoro 40 godina snimala u nekadašnjem Domu sindikata.

“Simonida je smešna, on je strašan”

Snimak Admirovog performansa brzo je ‘vaskrsnut’ na društvenim mrežama, a Srbi, Hrvati i Bosanci su imali da poruče sledeće ovim povodom:

“Simonida je mnogo bolja”, “Ma, Simonida je Merlin Monro za ovog Švajcarca”, “Simonida ima bolje noge”, “Simonida je smešna, ovaj lik je strašan”, “Dokaz da smo sve prvi radili”, bili su samo neki od brojnih komentara ispod podeljenog videa na jednom Fjesbuk profilu.

Da li i vama Švajcarac Nemo i Admir Glamoček u izdanju Simonide Puhalo liče?

blic.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti