Претрага
Претрага
Close this search box.

ŠTA NAM DONOSI RETROGRADNI MERKUR OD 9. SEPTEMBRA? Već sada možemo osetiti njegov efekat!

Foto: Getty Images

Retrogradni Merkur je fantastično vreme za ljude da uspore i razmisle. Oni koji su oprezni mogu odlučiti da ne prave velike planove tokom ovog perioda. Pošto se retrogradnost dešava tokom druge polovine sezone Device i prve polovine sezone Vage od 9. septembra do 2. oktobra 2022. godine, ljudi se mogu ohrabriti da pronađu ravnotežu u životu.

Tokom ovog vremena, najbolje je biti svestan i prizemljen. Iako retrogradno može da izazove neke probleme u komunikaciji, zapamtite da je najbolji način da to rešite da pažljivo procenite detalje i informacije.

Najbolje je imati i rezervne planove, posebno kada planirate velike događaje poput putovanja. Logistika možda neće teći glatko, ali nema potrebe da bilo šta odlažete zbog retrogradnosti. Samo polako, planirajte stvari i uverite se da je komunikacija jasna. Na kraju krajeva, samo mi zaista možemo da kontrolišemo šta se dešava u našim životima.

Stare veze se mogu na neki način vratiti u naše živote ili možemo osetiti potrebu da neke veze ostavimo u prošlosti. Takođe se možemo osećati zbunjeno ili neodlučno u vezi sa određenim odnosom u našim životima.

Pokažite sebi ljubav, ponašajte se nežno, prepustite se svom biću. Ovo će vam pomoći da prebrodite ovaj zbunjujući period do 2. oktobra 2022.

sensa.story.hr

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага