Претрага
Претрага
Close this search box.

STIŽE NAM VENERA U VAGI Dva znaka će naći osobu svog života – iskoristite ovaj period za ljubav i povezivanje

Foto: Pexels

Tranzitna Venera ulazi u znak Vage 8. novembra i podstiče potrebu za emotivnom bliskošću, ljubavlju, povezivanjem sa drugima, lepim i zanimljivim društvenim događanjima.

Tranzitna Venera ulazi u znak Vage  8. novembra i podstiče potrebu za emotivnom bliskošću, ljubavlju, povezivanjem sa drugima, lepim i zanimljivim društvenim događanjima.

Venera će ovde biti do 4. decembra, dovoljno vremena da se poprave narušeni emotivni i ljubavni odnosi.

Venera u ovom znaku je u svom sedištu. Ona je nosilac ideje o zajedničkom životu, o ljubavi, o tome koliko je važno povezati sa se partnerom, ona je kao ogledalo u koje se reflektuje sve ono što drugi osećaju. Drugi ljudi jako mogu uticati na emocije osoba koje u svom natalnom horoskopu imaju ovu Veneru.Venera će praviti u jednom trenutku tokom novembra kvadrat sa Plutonom što može doneti strah od emotivnog odbacivanja, manjak tolerancije, dramatičnost u odnosima sa partnerom.

Ovo se posebno negativno može odraziti na osobe rođene u znaku Jarca, Raka i Ovna.

Ova Venera može prijati vazdušnim i vatrenim znacima jer kod njih se pokreće energija lakoće u komunikaciji. Posebno se odnosi na pozitivne promene u odnosima gde je partner u znaku Vodolije ili u znaku Blizanaca.

Mnogi parovi i veze mogu da poprime ozvaničavanje odnosa, društveni odnosi su u usponu, pokreće se energija umetničkog i kreativnog stvaranja ( posebno za one osobe koje se bave umetničkim profesijama ).

Uživajmo u ovoj Veneri u znaku Vage!

najžena.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti