Претрага
Претрага
Close this search box.

Stiže novi “Gladijator”, a Rasela menja VRHUNSKI HOLIVUDSKI FRAJER i NAJBOLJI GLUMAC mlađe generacije: Stigle prve fotke sa snimanja i evo kako OVAJ IRAC izgleda u filmu

Printscreen/YouTube

U toku je snimanje drugog dela ogromnog filmskog hita “Gladijator” koji se davne 2000. upisao u jedno od najboljih ostvarenja u savremenoj filmskoj istoriji, osvojivši pet Oskara i oduševivši i kritiku i publiku. U glavnoj ulozi smo kao Maksimusa pre 24 godine gledali Rasela Kroua, kog je ova rola i lansirala u zvezde sa holivudske A liste, a evo ko je njegov naslednik u novom nastavnku.

U drugom delu filma “Gladijator”, koji se očekuje krajem novembra tekuće godine, glavni lik će biti Lucijus Verus, koji se pojavio i u originalu, premda kao dete. Nastavak će biti smešten u vreme posle Maksimusove smrti, a pratiće odraslog Lucijusa, koji je nećak pokojnog rimskog imperatora Komoda i sin Lusile, bivše Maksimusove ljubavnice.

Lucijusa će tumačiti 28-godišnji irski glumac Pol Meskal, jedan od najboljih glumaca nove generacije, a najnovije fotografije sa seta pokazuju da je dostojan naslednik svog starijeg kolege Rasela Kroua.

Snimanje za “Gladijator 2” prvobitno se odvijalo u Maroku, ali je isto nastavljeno u Istočnom Saseksu u Engleskoj, a na fotografijama se vidi Meskal u opremi gladijatora neposredno nakon scene tuče.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti