Претрага
Претрага
Close this search box.

Stiže retrogradni Merkur! 4 znaka neka se spreme za udar – kolaps u komunikaciji i kvarenje planova

Foto: Pexels

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, krenuće svojim retrogradnim hodom u znaku Ovna 2. aprila i imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka.

Retrogradni Merkur u Ovnu može imati značajan uticaj na našu komunikaciju, razmišljanje i svakodnevne aktivnosti. Merkur je planeta koja simbolizuje našu sposobnost razmišljanja, komunikacije, učenja i planiranja. Kada se retrogradno kreće kroz Ovna, to može stvoriti dinamičnu i pomalo izazovnu atmosferu.

Nagle promene i brzopleti potezi

Ovan je vatreni znak poznat po svojoj energiji, impulsivnosti i avanturističkom duhu. Kombinacija retrogradnog Merkura i energije Ovna može dovesti do naglih promena u načinu razmišljanja i komunikacije. Mogu se javiti impulsivne odluke, brzopleti potezi i nedostatak strpljenja.

Kvarenje planova

Tokom ovog perioda, možda ćemo primetiti da se stvari ne odvijaju onako kako smo planirali. Komunikacija može biti mutna ili podložna nesporazumima, pa je važno da budemo pažljivi prilikom izražavanja svojih misli i da jasno komuniciramo sa drugima. Takođe, možemo osećati veći nivo frustracije ili nestrpljenja zbog otežane komunikacije ili zbog odlaganja u ostvarivanju ciljeva.

Retrogradni Merkur u Ovnu takođe može podstaknuti dublje samopromišljanje i introspekciju. Ovaj period može biti povoljan za preispitivanje naših ciljeva, želja i načina na koje komuniciramo sa svetom oko sebe. Možemo otkriti nove perspektive ili ideje koje nas motivišu da preduzmemo akciju nakon što se Merkur vrati u direktno kretanje.

Važno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije nužno loš, već predstavlja vreme za usporavanje i priliku za rast i transformaciju. Koristeći ovaj period kao vreme za samopromišljanje i planiranje, možemo iskoristiti njegove potencijale za lični razvoj i napredak.

Retorgradni Merkur najjače će udariti Ovnove, Jarčeve, Rakovi i Vage. 

informer.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага