Претрага
Претрага
Close this search box.

STIŽE RETROGRADNI SATURN U RIBAMA! 30. juna se menja sve – gospodar karme donosi važne lekcije

Saturn, planeta za koju astrolozi naglašavaju da menja našu sudbinu, krenuće svojim rertogradnim hodom 30. juna i doneće veliko preispitivanje i povratak starih planova

Saturn u Ribama ukazuje na emotivnu karmu, tako da ćemo u ovom periodu dolaziti u situacije preispitivanja emocija, pitaćemo se da li nam emocije prave problem ili nas podržavaju.

U retro hodu Saturn nas poziva u zaranjanje u sebe, ali kako je leto na pomolu, teško da će biti sada vremena za to, pa će njegov uticaj biti najsnažniji kada se vratimo svakodnevnom životu.

Sada nam njegov uticaj donosi drugačiji pogled, zaronićemo u svoj život sa željom da promenimo sve što nas blokira i što nam ne odgovara, crpi energiju, a ne donosi napredak i prosperitet.

Korenite promene

Vratićemo se starim planovima, naročito onim koje smo odlagali i čekali da dođe bolje vreme, sada je povoljan momenat da se vratimo onome sto smo zaključili da je jako dobro za nas i da to ponovo pokrenemo.

Vreme je da konačno napravimo korenite promene u svom životu. Nekome će akcenat biti na karijeri, nekima na emotivnim odnosima, ono što bude aktuelno, okrenite se tome i unapredite taj segment svog života.

Ako vam ovaj uticaj Saturna ne dozvoljava da nastavite sa nečim starim ili nečim što je trenutno aktuelno i usporava vas, to je znak da ili još nije došlo pravo vreme za to ili da treba da imate drugačiji pristup toj situaciji ili da je možda vreme da nešto promenimo i krenemo dalje, prenosi Telegraf.

zena.blic.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti