Foto: Instagram/villa_gabriela_korcula
Bliži se letnja sezona, a vlasnici nepokretnosti na moru već su počeli polako da se pripremaju. Ovo dokazuje i neobičan oglas za posao koji je osvanuo na hrvatskoj platformi za zapošljavanje.

Naime, firma Villa Gabriela zapošljava dve osobe koje će da testiraju sadržaje u vili zbog pripreme za nadolazeću letnu sezonu. Oglas je nazvan: “Testeri sadržaja u luksuznoj vili”.

Mesto rada je Korčula, Hrvatska, a posao bi se obavljao sedam dana.

Sadržaji koji bi trebalo da se testiraju su:

Kajaci, bicikli, romobili, stoni tenis, stoni fudbal, teretana, biljar, PS4, trambolina, mreža uz more, ljuljaške, ležaljke.

Osim navedenih sadržaja, posao uključuje i proveru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnost kuhinje (testiranje svih aparata), soba (dušeci, klime, ormari), kupatila, dnevnog boravka, vešeraja i dvorišta.

Takođe, kako se navodi u oglasu za posao, kontroliše se urednost plaže, ocenjuje domaćin (osoba koja dočekuje goste) i recenzira Vila Gabriela.

Od budućnih zaposlenih se očekuje da rade 8 sati dnevno. Biće smešteni u pomenutoj vili koja se za goste u predsezoni naplaćuje 700 evra po dan, a za navedeni period rada 4.900 evra, stoji u oglasu.

-Od budućih zaposlenih očekuje se da sugerišu šta bi boravak u luksuznoj vili učinilo još boljim, a osim toga dužni su da naprave kratak video dnevnik svakog dana.

 Ko su idealni kandidati?

Idealni kandidati su, kako se navodi, ljudi u dobroj formu, sportskog duha, komunikativni, koji su se susreli sa snimanjem video zapisa.

-Naša vila ima mnogo sadržaja koji je na raspolaganju gostima za vreme njihovog boravka, pa smo zato objavili navedeni oglas kako bismo bili potpuno spremni za novu sezonu”, kažu vlasnici vile. Iz PickJobsa kažu da na platformi ima mnogo atraktivnih i pomalo neobičnih oglasa, a verovatno je razlog tome šarolika baza korisnika, piše Poslovni dnevnik.

bizlife.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments