Zvezde koje su ostale bez svojih Oskara

Neke zvezde su nespretne, pa su ostale bez svojih Oskara.

Anđelina Džoli je dobila Oskara 2000. godine za najbolju sporednu ulogu u filmu ‘Prekinuta mladost’. Oskara je dala svojoj mami Marčelin Bertland koja je 2007. preminula od raka. Nakon toga, njemu se gubi svaki trag. Niko ne zna gde je Anđelinin Oskar.

Vupi Goldberg je bila druga Afroamerikanka koja je osvojila Oskara, i to 1990. godine za najbolju sporednu ulogu u filmu ‘Duh’. Nekoliko godina nakon pobede poslala je svoj zlatni kip na poliranje u Čikago, no on se nikada nije vratio. Policija je pokrenula istragu, a nađen je u kanti za smeće, na aerodromu!

 

Foto: Profimedia

Marlon Brando je zlatni kipizgubio čak dva puta! Prvog je dobio 1954. godine, a izjavio je: „Ne znam šta se desilo s Oskarom kog sam dobio za film ‘Na dokovima Njujorka’. Zagubio se negde tokom vremena.“ Za svoju ulogu u filmu ‘Kum’ dobio je još jednog, a umesto njega primio ga je Sašin Litlfeder, ali ga slavni glumac nikada nije dobio.

Met Dejmon i Ben Aflek osvojili su Oskara za najbolji scenario filma ‘Dobri Vil Hanting’. Dejmon je priznao da nema pojma gde je njegov Oskar nestao.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti