Претрага
Претрага
Close this search box.

UHAPŠENI RAZBOJNICI: Trinaestogodišnjoj devojčici oteli telefon i novac

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Novosađane S. D. (1993) i L. M. (1997), kao i К. D. (1997) sa područja Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo razbojništvo.

Dve devojke i mladić terete se da su, na ulici, primenom fizičkog nasilja, oteli trinaestogodišnjoj devojčici mobilni telefon i novac iz torbice.

Efikasnim operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo i zadržala osumnjičene do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će biti privedeni na saslušanje.

Neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su dvadesetsedmogodišnjeg Novosađanina ubrzo pošto je, kako se sumnja, ukrao kombi na Telepu.

Sumnja se da je, tokom noći, ukrao parkirano vozilo, u vlasništvu jedne firme, te da je pokušao da pobegne kada ga je policija pronašla.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Sale
16.10.2019 16:34

Bolesnici jedni

Gost
Đuka
16.10.2019 17:08

Obeležiti ih za ceo život, njihovi roditelji ili oni kroz zatvorske dane, da plaćaju školovanje toj devojčici dokle god se školuje i ako ponove izvršenje nekog takvog dela..doživotno u rudnik…

Gost
Dusan
17.10.2019 08:51

Zasto inicijali…Punoletni su…

Povezane vesti