Претрага
Претрага
Close this search box.

VUČIĆ STIGAO U ŠVAJCARSKU Predsednik objavio fotografiju iz helikoptera nadomak Davosa (FOTO, VIDEO)

Izvor: Instagram (buducnostsrbijeav)
 Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas, po dolasku na Svetski ekonomski forum u Davosu, da Srbija sa mnogo entuzijazma kreće u realizaciju velikih planova i da će o tome narednih dana razgovarati sa brojnim liderima, investitorima i poslovnim ljudima.

Vučić je stigao danas u Švajcarsku, gde će do 19. januara učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

-Godina pred nama biće posebno teška za ceo svet. Ipak, Srbija sa mnogo nade i entuzijazma kreće u realizaciju svojih velikih snova i planova. O njima ću u narednim danima razgovarati sa brojnim liderima, investitorima i poslovnim ljudima – objavio je predsednik Vučić na instagramu.

Vučić je objavio fotografiju i video snimak iz helikoptera na putu do planinskog mesta Klosters, nadomak Davosa.

Predsednik Srbije će učestvovati na sesiji Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana, a planirano je i prisustvo predsednika na panelima Vraćanje vere u globalni sistem i Izgradnja Evrope budućnosti, kao i učešće u diskusiji na temu Novo evroazijsko svitanje, najavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Tokom boravka u Davosu, Vučić će imati i niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i brojnim predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, navedeno je u saopštenju.

Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma (SEF) u Davosu počeo je juče i trajaće do 19. januara, a na njemu učestvuje više od 100 predstavnika država, sve glavne međunarodne organizacije, 1.000 partnera SEF, kao i lideri civilnog društva i stručnjaci.

Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti