Foto: Pexels

Za tri znaka horoskopa će se ljubavni jadi završiti u periodu od druge dekade maja, praktično od 11. u mesecu  kada Mesec ulazi u Vodoliju. Kako astrolozi ističu, mračna i teskobna osećanja će u potpunosti nestati, slomljeno srce će izlečiti.

Devica

Tokom Meseca u Vodoliji otkrićete da više nemate mesta u svom umu, ni srcu da nosite nepotreban teret tuđe prošlosti. Ova osoba vam je izazvala tugu, a vi joj zamerate što i ne pokušava da se izbori sa sopstvenim tegobama, već ih prenosi na vas. U ovom periodu vam se otvaraju oči i shvatate da osoba koja vam je zadala toliko bola verovatno nije dvaput razmislila o tome kako vi sve doživljavate i kako njeni problemi na vas utiču.

Škorpija

Ne volite da pokazujete svetu da ste ranjivi, uglavnom zato što vas užasava pomisao da će neko iskoristiti vaše dobro srce i otvorenost. Znate kako da naterate druge da misle da ste jaki kada patite, a od 11. maja stavljate tačku na stara osećanja nostalgije i tuge koju godinama nosite na leđima. Tokom Meseca u Vodoliji počećete da se osećate kao da u životu postoji nešto više od ruge, bola, mirenja sa teškom sudbinom. Odlučno okrećete novi list i puštate sreću da vam obasja život.

Vodolija

Imate tendenciju da se grčevito “držite” starih osećanja i odnosa, čak i kada znate da im je davno “odzvonilo” i da vam uzrokuju samo bol i patnju. U prošlosti vam je bilo slomljeno srce, ali je od tada prošlo dosta vremena, pa počinjete da shvatate da je vreme da stavite tačku na osećanja koja vas vuku na dno. Shvatate da je život u bolu, nostalgiji za srećnijim danima loš način da provodite dane. Od danas, 11. maja, oslobađate se teskobe i tereta na srcu koje dugo nosite.

MONDO

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments