Foto: Auto Expert

Da li biste voleli da u toku putovanja vaši saputnici uživaju u filmu ili omiljenim muzičkim spotovima? Smeta li vam Start/Stop sistem? Želite li da saznate šta sve vaš mezimac može da pruži?

Foto: Code Expert

Višegodišnjim radom i usavršavanjem Code Expert stekao je iskustvo sa najsavremenijim sistemima na automobilima VAG grupacije kojoj pripadaju vozila Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Porsche, Bentley i Lamborghini, ali i na automobilima iz BMW porodice kao što je sam BMW, Mini i najprestižniji Rolls Royce.

Softverskim doradama, moguće je “otključati” niz funkcija, koje čine spisak dodatne opreme. Takođe, Code Expert vam nudi da ugasite neke od dosadnih i nepotrebnih opcija kao što su Start/Stop sistem ili upozorenje za pojas.

Ovaj tim, svoje usluge pruža na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, ali i Nemačke i Slovenije gde je interesovanje za ovom vrstom usluge sve veće.

Priuštite svom automobilu priliku da vašim saputnicima demonstrira sve što fabrika krije u cenovniku spftverske dodatne opreme. Sve dostupne opcije istražite putem sajta www.codeexpert.rs ili Instagram stranice @code_expert

Autor: Auto Expert

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments