Foto: Yoair Blog

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće. Astrolog Olga Savić

OVAN

U prepodnevnim satima je najbolje da bitnije obaveze prepustite drugima. Vi ćete biti rastreseni i moguće je da ćete napraviti grešku. Popodne je već drugačije, glava vam je mnogo bistrija. Veče kao stvoreno za ljubavnu avanturu.

BIK

U prvom delu dana ćete biti povučeni, iz razloga što razmišljate na koji način da rešite važna poslovna pitanja. Drugi deo dana nosi okrenutost obavezama i veliki radni elan. Možete se prema voljenoj osobi postaviti nešto zvaničnije.

BLIZANCI

Čini vam se da nećete uspeti da dođete do onoga što želite, bez obzira o kom životnom segmentu pričamo. Nemojte se brinuti, ovo što osećate nestaće mnogo brže nego što mislite. Pred vama su mnogo podsticajniji dani.

RAK

Već ste mislili da neki odgovor ili informaciju nećete dobiti. U poslednjem trenutku dobijate potvrdu koja vam je od važnosti. Vrlo dobro raspoloženje tokom celog dana i podsticajna komunikacija sa nekim ko vam je zanimljiv.

LAV

Izgleda da danas morate donositi odluke, a to vam nimalo nije lako, jer ste nesigurni na koju ćete stranu. Možda je bolje da ne razmišljate previše, jer što više opterećujete svoje misli, više se zapetljavate. Presecite i odlučite.

DEVICA

Ako morate da radite danas, prvi deo dana ćete provesti u nezadovoljstvu što su vam pokvareni planovi. Ako ste pak slobodni od obaveza, očekuje vas podsticajno vreme sa emotivnim partnerom, a možete biti i u društvu zajedničkih prijatelja.

telegraf.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments