Foto: Billboard

Madona je ponovo šokira, a sada je izazvala ogorčenje među hrišćanima prikazujući scene iz Tajne večere.

Za novi Icon Issue of Vaniti Fair, legendarna pevačica se preobrazila u Devicu Mariju i na grudi stavila srce probodeno mačem sa zlatovezom. Pevačica je takođe rekonstruisala scene iz Tajne večere, preuzimajući ulogu Isusa koji stoji na raskošnom ćebetu dok verni sledbenici padaju pred njene noge.

-U ovom specijalnom izdanju, Madona ponovo postaje Madona: ikona. Ne samo oličenje muzičkog trenda ili stila odevanja, već i figura koja je uznemirujuća koliko i sveta – Olivije Bušara, šef uredničkog sadržaja za Vaniti Fair France , navodi se u saopštenju za javnost.

“Uvek je imao biblijsku dimenziju i univerzalni domet”

Izdanje, koje slavi idole koji su “doprineli oblikovanju moderne kulture”, biće distribuirano u Španiji, Italiji i Francuskoj.

Prema Billboardu, Madona je za snimanje bila obučena u dizajne Džona Galijana za Maison Margiela, Gucci, Dolce & Gabbana i Jean Paul Gaultier. Impresivan je poduhvat zakoračiti u ulogu takvih istorijskih ličnosti, ali Galijano smatra da je Madonina karijera oduvek imala „biblijsku dimenziju i univerzalni domet”.

-Prvi put kada sam je video, već je bila inspirisana, neustrašiva, sa integritetom i umetničkim ponosom – rekao je Galijano za Vaniti Fair. Međutim, ne slažu se svi sa njim, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su razočarani njenim uvodnikom.

Nedavno je najavila turneju dugu 40 godina

„Ona će u pakao“, „Odvratno“, „Zašto ova bledobela veštica ne može da ostavi hrišćanstvo na miru?“, „Ovo je tako nepoštovanje“, samo su neki od zgroženih komentara na Tviteru.

Uvodnik dolazi samo nekoliko dana nakon što je pevačica najavila da će krenuti na veliku turneju kojom će proslaviti svoju 40. godišnjicu kao kraljica popa. Organizatori su rekli da će Madona: Celebration Tour istaći njen “neuporediv” katalog muzike koji obuhvata četiri decenije, odajući počast Njujorku, gde je počela njena muzička karijera.

„Uzbuđena sam što ću istražiti što više pesama u nadi da ću svojim obožavaocima pružiti šou koji su čekali“, rekla je pop ikona u izjavi, prenosi Rojters.

Index

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments