Foto: Stefan Koprivica / Memento Mori
Najsavremeniji MMA i fitnes centar Memento Mori, uvodi nove termine za CrossFit treninge. Usled velikog interesovanja vežbača od ponedeljka, 22. novembra, treninzi će se održavati po novom rasporedu.

Memento Mori je najveći i najsavremeniji MMA i fitnes centar, a za svega nekoliko meseci rada, privukao je pažnju mnogih novosadskih profesionalnih sportista i rekreativaca. Trenerski tim centra čine stručni pojedinci sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti fizičke kulture, borilačkih veština i fitnesa.
Memento Mori raspolaže jedinstvenim objektom koji svojim gabaritima i raspoloživom sportskom opremom, nudi najbolje uslove u regionu.

Svi zainteresovani vežbači koji žele da se pridruže CrossFit grupama u ovom centru, od ponedeljka će to moći da urade u sledećim terminima:

  • Za napredne vežbače treninzi se održavaju svakodnevno u terminu od 18.00 do 19.00
  • Za početnike CrossFit treninzi održavaju se svakog dana u terminu od 19.00 do 20.00

Od ponedeljka sa radom počinje i Open Gym program, što znači da će svi članovi ovog sportskog centra, svakodnevno u terminu od 13.00 do 18.00, imati priliku da slobodno vežbaju i koriste sve kapacitete i sportsku opremu centra Memento Mori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments