Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević oštro reagovao na sramne optužbe opozicije upućene Siniši Malom.

-Da li je svestan ovaj kvazi političar Miroslav Aleksić iz Narodne stranke kakve sve gluposti izgovara, i hoće li više prestati lažima da napada sopstvenu državu i narod koji ga plaća? Treba li ga podsećati na katastrofalnu politiku koju je vodio njegov šef Vuk Jeremić, kome i dan danas ode pišu Kutrijevci i njima slični jer im je “doneo nezavisnost”. Osim što konstantno kriminalizuje Srbe sa Kosova i Metohije, i veliča one koji pokušavaju da zatru svaki koren srpstva, Aleksić je sad krenuo da “udara” i po Vojsci Srbije. Misli, valjda, Aleksić da je brutalnim lažima može oslabiti. Misli da agresivnim napadima na ministra Sinišu Malog može da se zaboravi topljenje tenkova i uništavanje Vojske za vreme njegovih žutih lopova. Šta uopšte znaju o Vojsci i ljudima koji nose te časne uniforme, svi ti Aleksići, Jeremići, Novakovići .. poznati po krađi po lokalnim samoupravama, luksuznim hotelima i apartmanima, privatnim avionima, sve o trošku građana Srbije? Nemaju pojma! A odsvno su pokazali da nemaju ni stida, ni srama, ni obraza – reči su Vučevića.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas, povodom najave dela opozicije da pokreće proceduru za njegovu interpelaciju, da to rade jer nemaju ništa konstruktivno da kažu, pa onda vređaju i prave farsu.

-Ja trpim njihove uvrede već danima. To su oni isti ljudi koji su za premijerku Anu Brnabić rekli da je sramota za Srbiju, da je uvreda za Srbiju, da BIA treba da ispita njene korene, njeno poreklo – rekao je Mali za Tanjug i dodao:

– To je njihova slika i prilika, mene to ne interesuje. Neka oni rade šta žele, kako žele, ja ću i dalje da se borim za građane Srbije, da se borim za povećanje plata i penzija, da svaki dinar ide za kapitalne investicije, za izgradnju bolnica, vrtića, škola, u ovom trenutku kad imamo najveću svetsku ekonomsku krizu od Drugog svetskog rata.

nsuzivo.rs/alo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments