Претрага
Претрага
Close this search box.

Neprofitna organizacija NMSO i portal NS Uživo prikupili novčana sredstva od skoro POLA MILIONA DINARA za lečenje Andreja i Sare Dedović (FOTO, VIDEO)

U saranji sa neprofitnom organizacijom ”NA MLADIMA SRBIJA OSTAJE” i medijskom kućom ”NS UŽIVO”, održan je fudbalski humanitarni turnir u malom fudbalu – ”NOVOSADSKI KUP” , a nakon čega je održana i aukcija potpisanih dresova naših poznatih fudbalera.

Fudbalski turnir održan je u periodu od 26. maja do 05. juna, a nedavnim završetkom aukcije privedena je kraju ova humanitarna priča. Prikupljeno je 432.000,00 dinara za lečenje Andreja i Sare Dedović.

Na samom turniru učestvovalo je šesnaest ekipa podeljnih u četiri grupe. Nakon grupne faze usledila je eliminaciona faza u kojoj se našlo osam najboljih ekipa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novosadski Kup (@ns_kup)

Put do finala bio je trnovit. U dugo očekivanom finalu ”koplja” su ukrstile po rezultatima dve najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira, MAXBET i Naxi Planeta Radio. Iako se očekivala teška utakmica sa malo golova, dogodilo se suprotno. Naxi Planeta je slavila sa ubedljivih 3:0 i možemo reći zasluženo osvojila turnir.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Mihajlo Sabadoš, čuvar mreže ekipe 365.rs. Najbolji strelac turnira bio je Siniša Njemčević iz ekipe Naxi Planeta Radio, dok je pehar za najboljeg igrača turnira dodeljen Srđanu Radakoviću igraču MONTOP-a kojem je NS KUP uz partnera turnira Modenu Travel kao nagradu obezbedila putovanje od 10 dana na Kušadasi. Pobednička ekipa dobila je večeru u restoranu/hotelu Fontana.

Zahvaljujući ogromnom odzivu naših sportista, prikupljeni su potpisani dresovi fudbalera naše zemlje, koji su bili postavljeni na aukciju a sve pare od prodatih dresova takođe su uplaćene za lečenje Andreja i Sare Dedović. Najveću pažnju privukli su dresovi Nemanje Matića, Sergeja Milinkovića Savića i Dušana Tadića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novosadski Kup (@ns_kup)


Veliku zahvalnost dugujemo sponzorima i donatorima turnira koji su bezuslovno pomogli, kako da se ovaj turnir održi tako i da prikupimo novčana sredstva za lečenje. Hvala i svima onima koji su došli da pogledaju utakmice i koji su tom prilikom ubacili dobrovoljni prilog u kutiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Uspešno je okončana ova humanitarna priča u saradnji neprofitne organizacije ”NA MLADIMA SRBIJA OSTAJE” i medijske kuće ”NS UŽIVO”. Glavni cilj je ostvaren, a tradicija će zasigurno biti nastavljena.

 

NS KUP

nsuživo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага