Foto: Storyblocks
Pripremite se za godinu u kojoj će biti objavljeni vrhunski filmovi u kojima ćete uživati.

Nakon pandemije koja je mnoge od nas lišila odlaska u bioskop, veselimo se impresivnim i hvaljenim filmskim naslovima čija je premijera najavljena u godini koja je pred nama. Od filmova sa Tomom Henksom, do tamnopute male sirene, ovo su neki od najiščekivanijih filmova u prvoj polovini godine.

A Man Called Otto (januar)

Mrzovoljni udovac Oto Anderson (Tom Henks) nije oduševljen veselom porodicom koja se doselila u njegovu ulicu. Ipak, iako prisiljen, on počinje da provodi vreme sa novom komšinicom Marisol (Mariana Treviño), te samim tim polako stvara novo prijateljstvo koje će mu potpuno preokrenuti život.

Empire of Light (januar)

Radnja ove romantične drame odvija se u engleskom gradiću, 80-ih godina prošlog veka. Film u kojoj glavnu ulogu igra Olivija Kolman govori o snazi ljudske povezanosti u turbulentnim vremenima. Budite sigurni da nećete ostati ravnodušni tokom gledanja filma. Suze su zagarantovane.

Chevalier (april)

Radnja filma usredsređena je na violončelistu rođenog na Karibima, kojeg je obožavala Marija Antoaneta. U pitanju je biografski film Stivena Vilijamsa, u kojem Kelvin Harison mlađi glumi muzičkog virtuoza.

The Little Mermaid (maj)

Dugoiščekivani akcijski rimejk Roba Maršala ugostiće Hale Beri kao Ariel, Melisu Makarti kao Ursulu, Haviera Bardema kao kralja Tritona i Avkvafinu, uz spektakularne vizuale i nove pesme za kultnu priču o maloj sireni.

Asteroid City (jun)

Margo Robi, Skarlet Džohanson, Tilda Sinton i Tom Henks samo su neke od ikona koje se, kao eklektična družina roditelja i učenika, okupljaju u pustinji na konvenciji posmatranja zvezda 50-ih godina prošlog veka.

Oppenheimer (jul)

Pratimo teorijskog fizičara J. Roberta Openhajmera (Kilijam Marfi) u uzbudljivoj drami Kristofera Nolana o stvaranju atomske bombe. Kadar sa njim dele svi glumci sa A-liste, od Florens Pju i Emili Blant do Meta Dejmona i Garija Oldmana.

Barbie (jul)

Nakon što je izbačena iz Barbilenda jer nije u potpunosti savršena, Barbi odlazi u svet ljudi kako bi pronašla istinsku sreću. Moramo li uopšte spomenuti da glavne uloge igraju Margot Robi i Rajan Gosling?

b92.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments