Foto: Youtube / Eurovision Song Contest / youtube
U maju se održava popularno takmičenje “Evrovizija” u Liverpulu, a već sada svi bruje o tome ko će biti pobednik.

Naime, na Tviteru se u velikom broju komentariše kako će pobedu odneti predstavnica Švedske, popularna Loreen koja je već učestvovala na ovom takmičenju i odnela pobedu 2012. godine.

“Loreen dolazi u Liverpul da vas sastavi sa crnom zemljom”, “Loreen sigurno pobeđuje, magičlna je”, samo su neki od komentara na popularnoj društvenoj mreži Tviter.

Foto: Tviter / Twitter
Foto: Tviter / Twitter

Da je Loreen ubedljivi favorit za pobedu, svedoče i kladionice, na čijem se prvom mestu nalazi upravo ona. Švedska je na vrhu kladionica s gotovo dvostruko većom šansom od Ukrajinaca. Više od 27 odsto kladioničara novac je stavilo na pobedu Švedske.

Podsetimo, Loreen se kvalifikovala u finale švedskog izbora, a na internetu je objavljena njena pesma Tattoo i nastup na Melodifestivalenu. Malo je reći da je Evropa poludela. Loreen i njena pesma već su na top lestvicama u Velikoj Britaniji i Irskoj, a broj fanova Evrovizije koji su sigurni da imamo novu pobednicu raste iz sata u sat.

Loreen je na Evroviziji već pobedila 2012. godine, a njena pesma “Euphoria” je na vrhu najomiljenijih evrovizijskih pesama u istoriji.

Podsećanja radi, Luka Ivanović, odnosno Luke Black, predstavljaće Srbiju na “Evroviziji” u maju pesmom “Samo mi se spava”.

blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments