Претрага
Претрага
Close this search box.

Žene mu na binu bacale cveće i grudnjake: Zdravko Čolić u Zadru imao najduži koncert u karijeri

Foto: Nenad Opačić/dalmatinskiportal.hr
Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić sinoć je napravio spektakl u Zadru, a tokom nastupa dogodila mu se neočekivana situacija zbog koje je mora da na kratko prekine koncert.

Čola je, naime, držao koncert koji je trjao tri sata, a izveo čak 46 svojih numera. On je dobijao mnoštvo poklona od svojih vatrenih fanova, a u jednom momentu su mu bacili grudnjak na binu zbog čega je on počeo da se smeje, te je nakratko prestao da peva i počeo da maše brushalterom.

– Ne osećate teret ni godina ni kostiju ni mišića kad su ispred vas hiljade ljudi stopljeni s vama, u istoj vibraciji. Ne verujem da postoji ijedan posao ili poziv u životu koji toliko deluje kao eliksir mladosti kao što je pevanje pred publikom – rekao je Čolić uoči koncerta, a kad je završila čarobna zadarska noć čuvenom pesmom ‘Ti si mi u krvi’, pevač je kratko izjavio:

-Čast, poverenje i ljubav koju sam večeras doživeo od zadarske publike, ta njihova vesela, ozarena lica, kao i nepresušna energija nikad neće izbledeti iz albuma mojih najdražih životnih uspomena.

Inače, veliki pažnju medija privlači Čolina ćerka Una. Ona je jedavno pokazala i kako izgleda njen dečko, a detaljnije o tome možete čitati u odvojenom članku.

(Kurir)

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti