Manifestacija “Dani indonežanskog filma” održaće se od 3. do 6. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada.

“Dani indonežanskog filma” će početi svečanim koktelom u 20 sati. Zatim u 20.30 časova očekuje vas indonežanski tradicionalni ples, sledeće na programu u 21 čas je romantična komedija i drama “Šta se desilo sa ljubavlju?“.

Svečanom otvaranju će prisustvovati ambasador Indonezije u Srbiji, Mohamed Čondra.

Posetioci će takođe imati priliku da se upoznaju sa vrsnim filmskim stvaraocima. U Novi Sad dolaze glavni glumac filma “Šta se desilo sa ljubavlju? 2“, Nikolas Saputra, i režiserka filma “Кoboj fakultet“, Sekar Aju Asmara.

U petak, 4. oktobra u 16 sati u bioskopskoj sali Кulturnog centra Novog Sada upravo Nikolas Saputra i Sekar Aju Asmara održaće jednočasovnu radionicu za sve zaintereosvane.
Tema radionice je razvoj filma u Indoneziji, ali i saveti, iz prve ruke, kako snimiti kvalitetan film.

Tokom četiri dana filmske manifestacije, od 3. do 6. oktobra, posetioci će imati priliku da vide filmove najnovije produkcije nama malo poznate kinematografije. Pored filma “Šta se desilo sa ljubavlju? 2“, posetioce očekuju brojna ostvarenja kao što su: “Кoboj fakultet“ (2019), koji potpisuju Pidi Baik i Tubagus Dedi, “Boven Digoel“ (2017) FH Purnomoa, “Instant heroj“ (2016) Fadžara Bustomija.

Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments