Foto: Nikola Bilic/nsuzivo.rs

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević posetili su Dom Futog Gerontološkog centra ”Novi Sad”.

Gradonačelnik se zahvalio resornom ministarstvu na podršci koju pruža radu Gerontološkog centra i čestitao zaposlenima u toj ustanovi na zlatnoj medalji za zasluge koju su dobili od predsednika Republike Srbije.

– Grad je investirao preko 90 miliona dinara u poslednje četiri godine u Gerontološki centar, a za 2021. u budžetu je za Centar planirano 110 miliona dinara kako bi stariji sugrađani dobili najbolju socijalnu zaštitu.

Ministarka Kisić Tepavčević ocenila je da su Gerontološki centri uvek važni za državu, a posebno sada kada je društvo suočeno sa ozbiljnom epidemijom.

Foto: Nikola Bilic/nsuzivo.rs

– Tokom 2020. godine Gerontološkom centru u Novom Sadu je raspodeljeno oko 80 miliona dinara, a novac je uložen u namenska adaptiranja, medicinsku opremu i sve drugo što je bilo potrebno,  istakla je Darija Kisić Tepavčević.

Direktorka Gerontološkog centra ”Novi Sad” Slavica Škrbić zahvalila se Ministarstvu i Gradu na podršci zbog koje su sačuvani korisnici i zaposleni u ustanovi.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sasa
14/11/2020 20:59

Zatvorili ste korisnike i radnike mimo njihove volje da bi pokazali da brinete o korisnicima.
Koliko je korisnika napustilo vašu ustanovu?
Ko vam radi renoviranje doma i kako je neko iz SPSa dobio tender kad svi znamo kojoj partiji pripada , nazovimo je direktorka doma?

Кале
15/11/2020 11:20

Đe će ministarka neg kod svojiju u Fjutog!