Poslednji dan februara, se svake godine u svetu, ali i kod nas, obelažava kao “Međunarodni dan retkih bolesti“, kako bi se javnost podsetila da među nama žive osobe sa retkim bolestima, koje se svakodnevno suočavaju sa mnoštvom problema.

Zato, i ovog 28. februara, Nacionalna organizacija ze retke bolesti Srbije (NORBS) organizuje humanitarni koncert sa sloganom “Retko, ali važno! – Podrži, kupi kartu!”, koji će biti održan u holu “Studija M“ sa početkom u 21 čas.

Na koncertu će nastupiti sjajni muzičari velikih bendova Ritam Nereda, Atheist Rap official, Love Hunters I Eva Braun, kao i divni momci iz Državnog posla. Sav novac od prodatih ulaznica biće iskorišćen za pomoć osobama obolelim od retkih bolesti, kao i njihovim porodicama.

Doprinos mogu dati i oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom koncertu a žele da podrže akciju i to, na taj način što će kupiti online ulaznice podrške po ceni od 1000 dinara preko sajta GIGS TIX.

Ulaznicu za humanitarni koncert po ceni od 1000 dinara možete kupiti od 8. februara, na prodajnom mestu GIGS TIX Novi Sad svakog radnog dana od 9 do 19 i 30 časova i subotom od 10.00 do 19.30 časova, kao i preko interneta.

Veliku podršku pružili su nam i GIGS TIX, Futura štamparija, Arteria creative studio, Studio Berar, Ipon security, Novosadski volonterski servis, Radio Beograd 202, Radio 021 Novi Sad 92,2 MHz, Color Media Communications, Remix Press i Udruženje za razvoj kulture Free Space.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments