Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 01.12.2023. godine – NS NEWS (VIDEO)

Foto: Ilustracija

1. SVETSKI DAN BORBE PROTIV HIVA/AIDSA

Dom zdravlja “Novi Sad” i ove godine sprovodi projekat “Obeležavanje prvog decembra, Svetskog dana borbe protiv HIV/AIDS-A” kao nastavak aktivnosti koje su se uspešno sprovodile prethodnih godina uz podršku Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada.
Doktorka Zarić istakla je za naš portal da zahvaljujući današnjoj terapiji, HIV više nije smrtonosna bolest, već hronično stanje, da to nisu ljudi koji su opasni po druge i da sa njima možemo da se družimo i provodimo vreme. Ipak, strah od stigme i diskriminacije još uvek je veliki problem u društvu, zato iz ovog Savetovališta apeluju na mlade da se testiraju.

2. JKP „Parking servis”: Počinje prodaja godišnjih parking karata

JKP „Parking servis” obaveštava građane da od 4. decembra počinje prodaja povlašćenih parking karata za stanare, za 2024. godinu.
Iz preduzeća apeluju na sve korisnike da uplatu izvrše elektronskim putem uz korišćenje aplikacije, bez dolaska na blagajnu. Aplikaciji se može pristupiti na internet adresi www.parkingns.rs

3. NOVE CENE GORIVA

Kako je objavljeno, litar evrodizela će do narednog petka na pumpama koštati maksimalno 200 dinara za litar, dok će benzin evropremijum najviše koštati 178 dinara za litar. Podsetimo da se nove cene objavljuju svakog petka do 15 časova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti