Privremena izmena režima saobraćaja u Podgrađu

       

Na zahtev Fondacije “Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture”, a zbog programa, u okviru platforme “Кaleidoskop kulture” koji se održava 24. avgusta, Gradska uprava za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada izdala je rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj u Petrovaradinu.

U ulicama Štrosmajerovoj, Lisinskog i Vladimira Nazora zabranjuje se saobraćaj, zaustavljanje i parkiranje u periodu od 23. avgusta, u 8 časova do 25. avgusta, u 6 časova.

U Ulici Beogradskoj zabranjuje se saobraćaj i zaustavljanje i parkiranje u periodu od 24. avgusta u ponoć do 25. avgusta u 6 časova.

Ulica Preradovićeva privremeno postaje “slepa ulica” od pristupnog puta ka Tvrđavi do Beogradske kapije, a saobraćaj sa Varadinskog mosta usmerava se udesno prema Кameničkom putu i Кeju skojevaca.

Očekuje se i da Javno gradsko saobraćajno preduzeće “Novi Sad” privremeno izmeni trasu autobuskih linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments