Zdravi zubi su velika sreća svakog čoveka. Kvalitetne stomatološke usluge raznovrsne prirode, očekuju vas u ordinaciji Smile Time u Novom Sadu. Negujući stručnost i ekspertizu, uz neprekidno obogaćivanje osmogodišnjeg iskustva, Smile Time tim pruža širok spektar stomatoloških usluga za sve generacije.

Sa nicanjem prvih, mlečnih zubića deteta, roditelji kontinuirano teže da im uvrste zdrave navike u pogledu redovnog pranja zuba i adekvatne ishrane.  A tek naglim odrastanjem, svaka mlada osoba shvata koliko je veliki značaj kad ima svoj, stalni i zdrav zub. Niz zdravih zuba daje širok i blistav osmeh, kojim se definitivno svaki “vlasnik“ ponosi. Često kažemo da je osmeh lek za sve, čini nas lepšim i boljim u svakom pogledu.

Zabrinjavajuća je činjenica da samo 8,5% odraslog stanovništva naše zemlje ima sve svoje zube, što je zaista neverovatno. Stalni zubi treba redovno da se peru, čiste i održavaju, kao i kontrolišu odlaskom kod zubara.

Spektar stomatoloških usluga za negu vašeg osmeha

Pravilna nega i održavanje čistoće zuba zahteva redovnu posetu stomatologa. U tom pogledu, važno je pronaći pouzdane, profesionalne i iskusne stomatologe, koji će vam pružiti besprekornu negu, na što bezbolniji i prijatniji način. Upravo takve usluge, pružiće vam profesionalni tim istaknutih stomatologa u ordinaciji Smile Time. Dokaz za profesionalizam i iskustvo su bogati osmesi njihovih pacijenata, koji ujedno predstavljaju najbolju reklamu pokazujući svoje zadovoljstvo.

Smile Time pruža širok asortiman stomatoloških usluga, različitog karaktera. Bez obzira o kakvoj intervenciji i nezi se radi, njihova svaka usluga počine besprekornom i pravilnom dijagnostikom. Ona je ključ otkrivanja stanja zuba i potrebnih intervencija. Ukoliko su vam potrebni zubni implanti, kao veštački koren i zamena za zub, most ili protezu, tu su da vam pruže najviši kvalitet usluge, koristeći titanijum. Nakon dijagnostifikovanja stanja, može se koristiti metoda stavljanja krunice ili mosta, od metal ili bezmetalne keramike. A kada uvidite nečistoću na zubu koja treba da bude otklonjena, kvalitetno će izvršiti čišćenje gleđi i površine vaših zuba. Lečenje zuba njihov tim vrši kada se ustanovi infekcija, ili dijagnostifikuje neki drugi slučaj kada će biti potrebna intervencija stomatologa. Takođe, ako je usluga popravke ono što je neophodno da bi vaš osmeh bio blistav, plombiranje zuba vrši se u ordinaciji Smile Time po najnovijoj tehnologiji. Imaćete bele, pedantne i plombe koje se neće razlikovati od vašeg zuba.

Situacija koja pacijentima često izaziva stres, bol i otok, jeste problem sa zubima koja zahteva klasično, hirurško vađenje zuba ili resekcija, odnosno uklanjanje procesa sa vrha korena zuba. Smile Time uvek daje prednost lečenju zuba, koliko god da je zahtevno i trajno, dok je vađenje bilo kojom metodom krajnja opcija. Njihovo iskustvo im je omogućilo da vrše lečenje uporne parodontopatije – povlačenja kosti oko zuba uz krvarenje, uz reakciju na hladno i toplo. Tehnika je gotovo bezbolna, što će vam učiniti tretmane prijatnijim. Pored svih složenih i zahtevnih intervencija, njihov tim vrši i usluge izbeljivanja zuba, što je danas ne samo popularno, već je i deo higijene i nege.

Pružite poverenje timu profesionalaca za osmeh iz snova

Smile Time stomatolozi u svakom trenutku su raspoloženi da demeljno dijagnostifikuju stanje sa vašim zubima. Bez straha i strepnje, možete posetiti ordinaciju, zakazati pregled i potpuno opušteno rešiti problem sa vašim zubima. Kako je zadovoljstvo pacijenata na prvom mestu, u ordinaciji se nalazi oprema koja je rezultat najsavremenijih tehnoloških otkrića i inovacija. Renomirani, svetski poznati brendovi nižu se u svakom elementu ordinacije, zaduženom za vaš široki i zdrav osmeh. Ne samo da će vaši zubi imati dopadljivu estetiku, već i kvalitet i trajnost – sa ili bez implanta, plombe i drugih intervencija.

Cilj profesionalnog tima jeste da pruži neosporno poverenje uz ekspertizu i profesionalizam, kako bi se zasnovao dugoročan odnos poverenja i saradnje sa pacijentima. Svaki stomatolog je zadovoljan isključivo ukoliko vidi osmeh na licu svog pacijenta, ali iskren, pun vedrine i radosti. Upravo zahvaljujući najnovijim metodama i tehnikama rada, Smile Time tim omogućava gotovo bezbolne stomatološke usluge svojim pacijentima.

Ukoliko imate bilo kakav problem sa zubima, bol ili vam je jednostavno potreban pregled radi kontrole, pozovite ih i obezbedite vaš termin za novi osmeh. Bogato iskustvo, efikasnost i stručnost daju nam mogućnost pružanja svih neophodnih i važnih informacija u vezi sa vašim zubima, kad god da vam je to potrebno. Čak i da imate neku nedoumicu, brigu, dilemu ili osećaj nelagodnosti, vrlo rado će u svakom trenutku odgovoriti na vaša pitanja. Kontaktirajte ih i rešite vaše brige našim tretmanom.

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments