Претрага
Претрага
Close this search box.

Hrvat trčao go ulicama i tražio pomoć! Zbog 1.000 evra morao je da se skine, a onda je usledila filmska scena

RTL Printscreen/YouTube

Trčao je po putu i mahao kako bi mu se neko zaustavio

D. M. iz Zagreba je zbog duga od 1.000 evra morao go da se skine, a čim je V. K, kojem je dugovao novac, okrenuo glavu, muškarac je pobegao i počeo da trči prema nasipu u smeru reke Krapine.

On je tako go počeo da trči i maše po putu kako bi se neko zaustavio i pružio mu pomoć. Na kraju se zaustavila ekipa Mobilne jedinice saobraćajne policije, koja ga je odvezla u policijsku stanicu Zaprešić gde je ispričao šta se dogodilo.

Ubrzo su četvorica muškaraca V. K, D. B, B. P, D. G. i Ž. J. uhapšeni zbog protivpravnog oduzimanja slobode i protivpravne naplate.

Događaj se desio pre sedam godina, a ceo postupak se “razvukao” do sada jer je prvooptuženi V. K, kojem je D. M. dugovao novac, preminuo dok su ostala četvorica optužena na jednogodšnju uslovnu kaznu zatvora.

Sva četvorica su priznala krivicu, izrazila žaljenje i kajanje i obećala da više neće ponoviti isto.

Zagrepčanin je od V. K. pozajmio 1.000 evra uz mesečnu kamatu od 20 odsto. Nakon dve nedelje, petorica muškaraca od njega su hteli da naplate dug. Jedan od njih ga je nazvao i rekao da dođe u kafić na železničkoj tanici u Zaprešiću. Tamo je došao i V. K. tražeći novac te mu jasno dao do znanja da se neće odvojiti od njega dok ne vrati novac. Rekao mu je i da će ga odvesti u svoju vikendicu u Podravinu gde će ga zatvoriti u podrum i gde ga niko neće više naći.

Kada su izašli iz kafića, muškarci su Zagrepčanina počeli da udaraju nogama i rukama po celom telu i ugurali ga u automobil te krenuli prema obilaznici. Otmičari su ga dovezli do reke Krapine odakle je on uspeo da pobegne, piše Jutarnji.

Jutarnji

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага