Претрага
Претрага
Close this search box.

Na dodeli diplome u SAD naša Danica se ogrnula SRPSKOM zastavom, podigla 3 prsta i poručila… (VIDEO)

Tik Tok Printscreen

Danica iz Srbije završila je medicinski fakultet u SAD i na društvenim mrežama je pokazala kako u Americi izgleda ceremonija dodele diplome.

Ona je na Tik Toku objavila video i svojim pratiocima približila ovu ceremeoniju u Americi koju je većina do sada gledala samo na filmovima i u serijama.

Bila je obučena u odoru tipičnu za američke fakultete i imala je prepoznatljivu kapu sa kićankom na glavi. Ono što je odvajalo od dugih bila je – srpska zastava oko vrata.

– Ovako je izgledala ta moja uniforma za diplomiranje i verovatno se pitate: “Danice, zašto imaš srpsku zastavu oko vrata?”. To je zato što sam imala opciju da to naručim kao internacionalni student – objasnila je.

Tik Tok Printscreen

Danica je imala i lepu haljinu ispod uniforme, ali nije imala priliku da je pokaže.

Tik Tok Printscreen

– Ovde smo svi mi, studenti, čekali u redu da krene ceremonija, pa smo se, kada je počela, povukli malo sa strane da bi pustili profesore da prođu. E, sad… Kad sam dobila diplomu, rekla sam sebi: “Danice, pokaži tri prsta”! I kao što možete da vidite, to sam i uradila, jer ako već srbujem s ovom zastavom, da srbujem barem na maks. Tako da sam bila najveći patriota ikada – našalila se Danica.

@kdyn130 zavrsila sam medicinski faks smer za medicinsku sestru 😀 #balkanfyp #serbia #bosnia #croatia #amerika #zivotuamerici #zivotuinostranstvu #student #fakultet #faks #medicinskifakultet #medicinskistudent #studentmedicine #skolovanjeuamerici #skolovanjeuinostranstvu #usa ♬ 好可爱的宝宝 – 如期而至

Mnogi ljudi u komentarima su Danici čestitali i poželeli joj sreću u karijeri i nastavku života.

“Bravo”, “Svka čast, carice”, “Tako se to radi, devojko”, bili su samo neki od komentara.

Kurir

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага