Претрага
Претрага
Close this search box.

OTAC HTEO DA UDAVI DVOJE DECE NA PLAŽI! Pojavila se slika automobila sa mesta horora, a onda se desilo čudo

Pexels

Policajac je ugledao parkirano vozilo na plaži i čuo je jak vrisak iz vode.

Policija je zaustavila oca koji je pokušao da udavi dvoje male dece na plaži u SAD, saopštile su vlasti.

Kako je saopšteno, policajac je bio u patroli u gradu Vest Hejven u državi Konektikat, kada je juče oko 2.30 po lokalnom vremenu ugledao terenac parkiran na plaži. Tada je prišao vozilu i čuo “glasno vrištanje iz vode”, dodala je policija. Dok se približavao, primetio je da su u vodi odrasli muškarac i dvoje male dece.

– Dok je policajac ulazio u vodu, odrasli muškarac sa decom se udaljavao od njega i vikao na policajca da se skloni – navodi se u saopštenju. Policija je navela da je “u tom trenutku postalo očigledno da je muškarac namerno davio svoju decu”.

Prvi policajac koji je stigao uspeo je da dođe do čoveka i zaustavi ga, a ostali policajci, koje je u međuvremenu pozvao radio vezom, pomogli su mu da izvede decu na obalu.

POLICIJA WEST HAVENA

Brza reakcija policije spasila je živote dece

Deca su dobila hitnu pomoć i prebačena su u bolnicu, gde su ostala na intenzivnoj nezi, saopštila je policija. Njihov otac je priveden.

– Nema sumnje da je brza reakcija naših službenika spasila živote ove dece – saopštila je policija, koja još uvek istražuje incident.

Index/Mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага