Претрага
Претрага
Close this search box.

Srbima obijen automobil u Grčkoj! Ovo su potencijalni znaci da vam je vozilo označeno kao “dobar plen” za krađu!

pexels.com

Nikana.gr podseća turiste da vode računa o bezbednosti svojih stvari dok su na letovanju

Srpski turisti gotovo svakog leta bivaju na meti lopova u Grčkoj, koji im obijaju automobile, a upravo jedan takav slučaj zabeležen je nedavno na plaži Tiganija kod Sartija.

Ovu objavu podelila je na društvenoj mreži Tiktok stranica Nikana.gr.

– Dobili smo poruku od našeg člana grupe “Live form Greece” da im je na plaži Tiganija kod Sartija obijen automobil, polomljena stakla, ukradena torbica i pokušana krađa automobila – navode oni.

@nikana.gr 👉Danas smo dobili poruku od jednog člana naše FB grupe “Live From Greece” i nažalost, vest da im je danas na plaži Tiganija, kod Sartija, obijen auto, razbijena stakla, ukradena torbica i pokušana krađa automobila. 🚨Apelujemo na sve turiste da vode računa o svojim stvarima i ništa od vrednosti ne ostavljaju u autu, kako bi rizik od obijanja i krađe smanjili na mimimum! Najčešća mesta gde se ovakve stvari događaju su parkinzi ispred marketa, veoma popularnih plaža i na parkingu tokom posete srpskom vojničkom groblju Zejtinliku. 👉Na našem sajtu www.nikana.gr pronaći ćete vodić sa mnoštvom servisnih informacija i korisnih saveta za boravak u Grčkoj #nikanatravel #nikanagr #smestajgrcka #grckaapartmani #nikanagrcka #letovanjegrcka ♬ original sound – nikana.gr – letovanje u Grčkoj

Nikana.gr podseća turiste da vode računa o bezbednosti svojih stvari dok su na letovanju, te da vredne stvari, kofere, tašne, tehniku i slično ne ostavljaju u vozilu.

– Pokušaji obijanja i krađe vrednosti i automobila najčešće se događaju na parkinzima velikih marketa, na plaži i veoma često na parkingu dok su turisti u poseti srpskom vojničkom groblju Zejtinliku – upozorava Nikana.gr.

Naveli su potencijalne znake da je automobil označen kao “dobar plen” za krađu.

– Papir ili maramica na ručki automobila, flašica vode pored točka, novčić na ručki ili haubi i bilo šta neuobičajeno na autu, a da to niste vi ostavili. Najbolja mera zaštite je ne ostavljati stvari od vrednosti vidljive u automobilum pa čak ni naočare za sunce, a dok ste u kupovini neka bar jedna odrasla osoba, nikako dete, ostane u vozilu, proverite da li vaš alarm radi i da li je aktiviran – naglasili su oni.

24sedam

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
angie
24.06.2024 17:49

Neka hvala, neću da razmišljam o Grčkoj, ove godine smo sve pare potrošili na uređenje dvorišta, ali imam privatnu plažu behaton bau ploče su mi odlična podloga za montažni bazen, tako da ćemo se brčkati celo leto.

Povezane vesti

Претрага