Претрага
Претрага
Close this search box.

DOBRA VEST ZA BEOČINCE: Od danas podela BESPLATNIH KANTI za komunalni otpad građanima opštine (FOTO)

Foto: Ustupljene fotografije

Opština Beočin i JKP „Beočin“ obaveštavaju građane da od ponedeljka 24. juna počinje podela besplatnih kanti za komunalni otpad koje su namenjene sugrađanima koji žive u naseljima sa individualnom izgradnjom.

Zainteresovani građani mogu lično doći da preuzmu kante u JKP „Beočin“ svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Foto: Ustupljene fotografije

Građani treba da ponesu dokaz o izmirenom računu za komunalne usluge za prethodni mesec a prioritet imaju sugrađani koji do sada nisu dobili besplatne kante za komunalni otpad.
Ovom akcijom predviđena je podela 310 kanti zapremine od 120 litara koje koje je Opština Beočin obezbedila putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine.
Podela će se vršiti do isteka zaliha.

Podsećamo sugrađane, da su kante namenjene isključivo za odlganje kućnog komunalnog otpada i reciklabilnog otpada zbog čega apelujemo na sve korisnike da ih ne koriste za odlaganje šuta, zemlje, pepela ili žara.

Foto: Ustupljene fotografije

Prijave od strane korisnika koji žive u stambenim zgradama ili na lokacijama u blizini kojih postoje kontejneri za komunalni otpad, neće biti razmatrane.

Preko pomenutog konkursa Beočin je dobio i deset kontejnera zapremine 1 100 litara koji će biti raspoređeni na lokacijama gde je neophodna zamena oštećenih kontejnera u blizini stambenih zgrada.

Verujemo da ćemo i na ovaj način doprineti zajedničkom cilju da nam dvorišta, ulice i sredina bude čistija i lepša!

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага