Horoskop za četvrtak, 31. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Dolazi do nekih ozbiljnih promena i odluka kada je u pitanju vaš posao. Imaćete neke restrikcije i ograničenja. Danas će vam biti teško da nađete vremena da se posvetite ljubavi, uglavnom ćete biti preokupirani problemima iz drugih sfera. Odlično se osećate! Imate puno energije u sebi.

BIK


Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma. Osećate se jako dobro.

BLIZANCI


Moguć pozitivan razvoj događaja ili progres u ovoj sferi, pogotovo u kontaktu sa strancima.  Imate puno unutrašnje energije kojom jednostavno zračite. Veoma ste dominantni u svom poslovnom okruženju. Prija vam da budete što više u pokretu i da se aktivno bavite rešavanjem problema. Povedite računa o urogenitalnom traktu.

RAK


Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate.  Polje finansija je sve bolje, a to vam je u ovom trenutku i najvažnije. Moguća je pojava kamena ili peska u bubrezima. Pad imuniteta.

LAV


Poslovne obaveze koje imate vas pritiskaju, a ovaj put nemate kome da se obratite za pomoć. Sve morate sami. Možete očekivati da će se vaša sreća u ljubavi promeniti. Imaćete prilike za nova poznanstva. Manji problemi sa pritiskom su mogući danas, pa o tome povedite računa.

DEVICA


Bićete pomalo mizantropični, što će izazvati problem u odnosu sa drugima pa i sa partnerom. Imate mnogo energije i unutrašnje snage, pa ste spremni da date sve od sebe kako bi ostvarili svoje ambicije. Vidite stvari na neki poseban način, malo njih razume vaše stavove. Bez problema na polju zdravlja danas.

VAGA


Kočnice koje su se pojavile na vašem poslu mogu da se prevaziđu ali će vam biti potrebno dosta vremena, strpljenja i truda. Znate šta hoćete na polju ljubavi i kod vas sada nema nikakve dileme. Očekuje vas veoma zanimljiv dan. Osobi koja vas zanima ćete pokazati konkretno šta želite sa njom. Zdravlje promenljivo.

ŠKORPIJA


Moguće je da ćete konačno dobiti priznanje za kojim ste čeznuli i da ćete uspeti da ostvarite neke svoje ambicije. Od poslovnog okruženja dobijate pohvale za vaš rad i trud. U komunikaciji sa voljenom osobom delujete hladno i nezainteresovano, a zapravo joj zamerate neke stvari iz prošlosti. Zdravlje slabije.

STRELAC


Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer, zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni.  Izbegavajte alkohol i poroke. Generalno možete imati probleme sa zdravljem ako budete preterivali sa unosom štetnih materija.

JARAC


Nije vam lak dan. Moguće je da će vas opteretiti brojne poslovne obaveze. Potrebna vam je nečija pomoć. Pošto ćete biti povučeni i nepristupačni, ne možete se nadati tome da ćete imati uspeha u ljubavi. Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da očekujete negativne promene kada je u pitanju zdravlje.

VODOLIJA


Poštujte sve zahteve nadređenih i propise pri radu, inače ćete imati problema u ovoj sferi. Ono što ste planirali, nećete moći da ostvarite jer postoje kočnice. Moguće je da neka osoba radi protiv vas. Danas ste malo osetljiviji nego inače pa biste trebali da povedete računa o svom zdravlju.

RIBE


Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u trgovinu, dan će biti stresan za vas. Iako ste u iskušenju da konačno dovršite neke zaostale poslove, odolite iskušenju i sve odložite za neko vreme, jer sve što uradite danas radićete ponovo. Povećajte unos svežih namirnica, pogotovo voća i povrća. Potrudite se da se zdravije hranite.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

Podeli vesti:
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti