Foto: Shutterstock

Da li ste znali da čuvena “Sasi voda” osim  što pomaže da izgubite višak kilograma, sasi voda osvežava i predstavlja sastavni deo zdrave ishrane.

Foto: minutzamene.com
Bez obzira na to da li želite smanjite masne naslage na telu ili da održite postojeću težinu, voda će pomoći da Vaš organizam bez poteškoća obavlja sve telesne funkcije.Iz tog razloga ako želite da učinite vodu još delotvornijom za mršavljenje, onda treba da probate sasi vodu koja smanjuje nadutost i pritom osvežava.Osvežavajuća sasi voda nema neprijatan ukus, već je osvežavajuća za telo, jer potpuno čisti organizam od toksina .
Ovaj napitak je dobio  naziv po američkoj novinarki i dijetologu Sintiji Sas (Chyntia Sass) a za pripremu sasi vode neophodni su Vam sledeći sastojci :
osam čaša vode
jedna kašičica rendanog korena od đumbir
jedan sveži krastavac srednje veličine, koji je oguljen i isečen
jedan limun srednje veličine
12 listova nane
Navedene sastojke treba pomešati sa vodom i ostaviti vodu da odstoji preko noći, kako bi namirnice pustile svoje arome. Smesu dobro promešajte i čuvajte u frižideru u staklenoj ili plastičnoj čaši osam do deset sati. Napravljeni napitak možete piti tokom celog narednog dana.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments