Foto: Profimedia

Njihova vernost potiče ne samo iz ljubavi već i iz poštovanja i bliskosti. Deluje neverovatno, ali i slavni i bogati znaju za moral visokog nivoa. Evo dokaza…

Pirs Brosnan – zaljubljen u obline

Plavooki Irac je već 22 godine opčinjen svojom drugom suprugom Kili Smit. Ona mu je pomogla da preboli smrt prve žene i od tada za njega druga ne postoji. Imaju dvoje dece, a zgodni Pirs ne dozvoljava nijednu lošu reč na račun viška kilograma svoje voljene.

-Anđele moga srca, moja devojko tamnih očiju, donela si ljubav u moj život. Volim svaku tvoju oblinu – napisao je čestitajući im godišnjicu braka.

Pirs Brosnan, Kili Šej Smit
foto: Profimedia

Kit Urban – s njom našao pravi put

Kada je upoznao Nikol Kidman, australijski muzičar borio se sa zavisnošću od kokaina i alkohola, a prelepa Nikol oporavljala se od razvoda od Toma Kruza. Pružila mu je podršku i bila uz njega. Rezultat su divan brak koji traje 17 godina i dve ćerke. Ljubav između njih i sada cveta bez ikakvih skandala.

Nikol Kidman, Kit Urban
foto: EPA / Mike Nelson

Džon Bon Džovi – ljubav iz srednje škole

Iako se za rok muzičare misli da vode razvratan život, američki roker oženio se svojom srednjoškolskom devojkom Doroteom Harli i s njom živi već 40 godina! Imaju četvoro dece: tri sina i ćerku. Žive uzoran porodični život, a osnov njihove ljubavi je međusobno poštovanje.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Hju Džekmen – godine nisu prepreka

Ljubimac žena širom sveta ne samo što je odmah znao da je glumica Debora Li Fernes žena njegovog života već nije mario što je od njega starija 13 godina! Njemu je danas 54, a njoj 67 leta. Kako nisu mogli da imaju dece, usvojili su dvoje, a on svom snagom brani svoju ženu od svih kritika na račun njenog izgleda i razlike u godinama. U braku su 27 godina, srećniji nego ikada. “Osvetliš sobu gde god uđeš”, napisao joj je za Dan zaljubljenih.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Princ Hari – brani suprugu od svih

Najpoželjniji neženja na svetu sada je najnežniji muž na svetu prema svojoj Megan Markl. Odrekao se života na britanskom dvoru kako bi ona bila srećna. Uvek je grli ili drži za ruku, a sam je dizajnirao i venčani prsten. Šta god uradila, na njenoj je strani, štiti je od dvorskih spletki i imaju dvoje prelepe dece. Dišu kao jedno, a njihova velika ljubav traje pet godina.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Kevin Bejkon – ljubav posle svega

On se u koleginicu Kiru Sedžvik zaljubio na prvi pogled, ona u njega nije. Bilo je to pre 35 godina. Toliko su u braku, jer je Kira ipak brzo podlegla Bejkonovim čarima. Imaju dvoje dece, međusobno se ohrabruju i spadaju u najstabilnije holivudske brakove.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Stil.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments