Претрага
Претрага
Close this search box.

3 najsrećnija horoskopska znaka u ovoj nedelji

Foto: elements.envato.com

Verujte u nove šanse

Iako se često misli da je samo jedna sudbina na kraju vaša, više puta i odredišta zavise od vaših izbora. Ono što vam je suđeno nije događaj koji se dogodi, već radnje koje svesno birate. Kada vidite ovu sposobnost da izaberete šta želite i šta je u skladu sa vašim višim ja, sreća je vaša, piše „Yourtango.com“.

Nedelja od 10. juna počinje prvom četvrtinom meseca u Devici i Merkurom Kazimi u Blizancima. Prva četvrtina Meseca predstavlja potrebu da donesete važnu odluku kako biste stvorili veću ravnotežu i optimizam u vašem životu. U Devici, ova lunacija vas vodi da se fokusirate na odluku koja je najviše usklađena sa vašim isceljenjem i uspostavljanjem temelja za veći uspeh. Ova energija baca reflektivnu i svesnu energiju koja vam pomaže da postanete svesni moći svojih izbora.

Merkur Kazimi je jedan od najsrećnijih tranzita jer započinje novi ciklus, ne samo u načinu na koji saopštavate svoje odluke, već i u ponudama koje ćete moći da primite.

Ova tri horoskopska znaka će doživeti sreću u nedelji od 10. do 16. juna 2024.

1. Jarac

Dozvolite sebi da odbacite sve što je došlo pre ovog trenutka i da gledate na život kao da ga vidite tek prvi put, dopuštajući vam da se vodite nadom i verom da možete stvoriti sve što želite. Iako je otelotvorenje lekcija iz vaše prošlosti i dalje važno, da biste maksimalno iskoristili mogućnosti koje vam univerzum pruža, takođe morate biti spremni da verujete u nove početke i nove mogućnosti.

Prva četvrtina meseca u Devici će izaći u petak, 14. juna, dajući vam priliku da izaberete svoju sudbinu i srećni put u životu. Devica vlada vašom kućom sreće, obilja i dalekih snova. Kao zemljani znak, morate izgraditi osnovu, fokusirajući se na ono što vam je potrebno i osiguravajući da u tom procesu slušate samo svoj unutrašnji glas. Usredsredite svoju energiju na izbor bez sumnje, brige ili bilo kakvih prošlih okolnosti. Umesto toga, iskreno verujte da možete izabrati svoju sudbinu i sve darove iz univerzuma koji će uslediti.

Naravno, prva četvrt meseca je vreme veće pozitivnosti i vere, pomažući vam da donesete odluku za koju ste možda smatrali da je u prošlosti preveliki rizik. Energija ovog meseca biće posebno moćna u svim poslovima, putovanjima ili onima duhovne prirode. Kada vidite kako svaka odluka vodi do više mogućnosti, takođe možete otkriti da je najveći rizik uopšte ne biranje.

2. Vaga

Na ivici ste neverovatne sudbine. Sve što ste uradili i uložili uskoro će se isplatiti, sve dok se sećate da, iako možda imate važne veze, vaša sudbina je nešto što je isključivo vaša. Možete kreirati život kakav želite i prihvatiti sva iskustva koja vam univerzum sprema – morate da dozvolite sebi da odaberete da slušate uputstva koja dobijate.

Merkur Kazimi će dostići vrhunac 14. juna, stvarajući nalet novina u vašem životu i priliku da se otvorite da doživite više nego što biste ikada mogli da zamislite. Merkur će otputovati u srce Sunca, započinjući potpuno novi ciklus i pomoći da se pokrene moćna era putovanja, uspeha u karijeri, novih početaka i romanse. Jedino upozorenje je da morate prihvatiti promenu jer ono što vam je namenjeno neće se naći tamo gde ste. Verujte u sebe i stvarnost da nikada ništa nije izgubljeno što vam je namenjeno. Dakle, ako osećate da postoji žrtva, ona će uvek biti zamenjena nečim većim.

Obratite posebnu pažnju na svaku komunikaciju koju primate putem e-pošte, SMS-a ili telefonskih poziva. Merkur vlada pitanjem komunikacije, a kako ova planeta počinje novi ciklus, dobićete mnoštvo novih ponuda, prilika ili pozivnica. Ono što stigne izgledaće kao san, ali možda ćete biti rastrzani između novih početaka i određenih odgovornosti za koje se još uvek osećate vezanim. Dajte sve od sebe da iskoristite šansu i prihvatite novosti koje stižu u vaš život.

3. Vodolija

Možete izabrati radost. Uzmite ono kroz šta ste prošli i shvatite da ako to ne doprinosi da ste zaljubljeni u svoj život, onda to nije nešto što morate da nastavite. Ne radi se o tome da budete srećni svaki dan, već da osećate duboko zadovoljstvo i ispunjenost od svega u šta ulažete svoju energiju. Kada možete izabrati radost, bez obzira na to šta bi to moglo značiti u određenoj situaciji, tada takođe objavljujete univerzumu upravo ono što znate da zaslužujete.

Merkur i Venera će se ujediniti u Blizancima 16. juna, donoseći prilike oko nekretnina, bogatstva, romantike i radosti zbog saznanja da ste u skladu sa svojom najvišom sudbinom. Merkur ima tendenciju da donosi vesti i pozitivne ponude, dok će Venera to doneti kroz vaš romantični život ili neočekivani finansijski bonus. Ono o čemu dobijate vest u ovo vreme nije samo o dubljoj posvećenosti ili bogatstvu, već će vam pomoći da svesno odaberete šta želite da vaš život postane.

telegraf.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti