Претрага
Претрага
Close this search box.

3 zakona Univerzuma: Ako ih poštujete, život će vam krenuti u pravom smeru

Foto: Pixabay

Ovi fundementalni principi su na delu od početka čovečanstva. Objektivna su i važe za sve, svuda i uvek

Da li ste čuli za 3 ključna pravila Univerzuma? Oni koji ih poštuju smatraju kako su im život preokrenuli na bolje.

Evo o čemu je reč:

1. Kako zračiš tako i privlačiš

“Ako mračiš – mračno je,” rekao je Nebojša Glogovac i to najbolje opisuje zakon Univerzuma. Ukoliko u svemir šaljete samo pozitivne misli i vibracije, tako će vam Univerzum vratiti sudbinu.

Ako emitujete strah, desiće se ono čega se plašite, ako lažete, oni će vas lagati. Da biste bili poštovani i voljeni, naučite da gajite ta osećanja prema drugima.

2. Energija je večna

Energija ne nestaje bez traga – ako se na nekom mestu izgubi, znači da se se pojavila na nekom drugom mestu. Ako beskrajno kukate ili ste nezadovoljni životom, onda će se negativno sigurno vratiti u vidu neželjenih događaja koji će potvrditi vaše misli i reči.

Korisno je zapamtiti da vežbate zahvalnost. Uključuje jednostavnu vežbu: svaki dan zapišite na papir tokom 21 dana na čemu ste zahvalni. To može biti bilo koja sitnica. Vežba bukvalno čini čuda: primetićete pozitivne promene i osetićete nalet sveže energije.

Posledica ovog zakona je princip: što više dajete, više dobijate. Ali ovde je važno održati ravnotežu. Korisno je dati toliko da ne budete na gubitku.

3. Zakon izobilja

Mnogima nedostaje novac čak ni za zadovoljavanje osnovnih potreba. Nezadovoljni su svojim materijalnim stanjem, žale se i traže krivce. Česta greška je fokusiranje na ono što nemamo, a ne na ono što želimo.

U stvari, Univerzum daje obilje svima. Ali vrlo malo ljudi hrabro izjavljuje svoja prava na posedovanje energije. Šta to znači? Radi jasnoće, podsetimo se problema nasleđa. Po zakonu, ako se naslednik u roku od šest meseci ne izjasni o svojim pravima, gubi prava na ono što mu je zaveštano. Isto je i sa energijom.

Postoji korisna vežba: 7 dana svesno usmerite pažnju na obilje u bilo čemu. Svet oko nas je pun izobilja. Ovo je puno automobila na autoputu, puno drveća u šumi. Korisno je usmeriti pažnju na bilo koju manifestaciju obilja i primetićete povoljne promene u svom životu.

stil.kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti