Претрага
Претрага
Close this search box.

3 ZNAKA NA UDARU ZBOG LJUBAVI! Stiže aspekt fatalne strasti i grubih sukoba – koga čeka brak, a koga razvod

Foto: Pixabay

Postoje aspekti u astrologiji koji znake mogu da dovedu do fatalne ljubavi i sveobuhvatne strasti, a to uključuje opoziciju Marsa i Venere, kao i Venere i Plutona. U februaru 2024. doživeli smo konjunkciju ove tri planete, a od 12. do 14. jula 2024. doživećemo konjunkciju Venere i Plutona. To znači da će se u mnogim vezama dešavati situacije koje uključuju ljubavne trouglove i izbor jednog od partnera.

Suština je da je Pluton najintenzivnija i dominantna energija, a Venera je planeta ljubavi i harmonije. Ispostavilo se da je ovo mesec kada mogu da se dese događaji koji će naterati parove da donesu brze odluke, u rasponu od brzog razvoja odnosa do naglih prekida. U tom periodu, tri znaka horoskopa su na najvećem udaru:

LAV

Venera će stvoriti sve uslove da potpadnete pod moć neverovatne strasti. Pluton može da unese u vaš život uticajnu i moćnu osobu koja će vas bukvalno uvesti u vrtlog osećanja. Možda je njena profesija jedna od onih koje uglavnom pripadaju Škorpijama (hirurg, vojnik, trener, sportista, bankar) ili može da bude prilično direktna i emotivna osoba.

ŠKORPIJA

Vladar vašeg znaka, Pluton, biće u opoziciji sa Venerom. To znači da možete jako da se zaljubite, ali za porodične Škorpije može doći do raspada. Na primer, vaš partner neće želeti da menja svoje planove za karijeru i moraćete da donesete tešku odluku – ili da se preselite ili da potpuno transformišete odnos. Ipak, uspećete da ostvarite svoj cilj. Pluton je sila sa kojom je teško izaći na kraj.

VODOLIJA

Može doći do totalne bure u vašoj vezi. Čini se da će neko doći i potpuno promeniti vašu sudbinu. Iznenadna zaljubljenost ili neočekivani izliv osećanja mogu da vam ometaju um. Ipak, Vodolijama koje su u braku, sledi neverovatan preokret. Verovatno ćete pasti pod moć ekstremne ljubomore.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti