Претрага
Претрага
Close this search box.

4 ZNAKA ČEKAJU NAJVEĆE PROMENE U APRILU 2024! Početak meseca buran, a onda nagrade u poslu i ljubavi

Foto: Pexels

Astrologija otkriva koje znake horoskopa čeka najveća transformacija u aprilu 2024. godine!

Da li ste već pogledali šta vam donosi mesečni horoskop za april 2024. godine? Ovo je mesec buđenja i novih početaka. Period pomračenja je samo početak procesa transformacije. Najvažniji astrološki događaji u aprilu neće nikoga zaobići, a energija Ovna će isprovocirati mnoge i neterati ih na akciju. Četiri znaka horoskopa primetiće najveće promene:

OVAN

April 2024. je vreme za rast u svim oblastima! Početkom meseca u vašem horoskopskom znaku biće Sunce, Mesec, Venera i Merkur. Merkurovo retrogradno kretanje može da učini vaše karte pomalo zbunjujućim. Ipak, primetićete da jasno vidite ciljeve ispred sebe. Ne plašite se da radite ono što zamislite od 8. aprila. Zvezde će vam pomoći, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

STRELAC

Slobodni Strelčevi, li ste spremni za promene u svom ličnom životu? Sudbonosni sastanak može da se dogodi u aprilu, ali je važno da budete spremni za ovaj trenutak. Da li ste u stanju da se “odreknete svoje slobode” u zamenu za ozbiljnu vezu? Važno je da pronađete odgovor na ovo pitanje. Pomračenje Sunca će proći kroz vašu petu kuću, a to znači da bi početkom meseca trebalo pažljivo da posmatrate osobe koje vam se udvaraju i njihove postupke.

JARAC

Vreme je da naučite kako da uskladite posao i porodicu. Već duže vreme Saturn u Ribama vam govori da fokus na jedno nije opcija. Koridor pomračenja ponovo će pokrenuti pitanje zdravlja. Važno je da zapamtite da bez odmora nećete moći da pokažete svoje najbolje rezultate. U aprilu 2024. godine takođe obratite pažnju na svoje najmilije, jer će pomračenje Sunca proći kroz vašu četvrtu kuću porodice. Moći ćete da se oslobodite starih zamerki koje su vas mučile od detinjstva.

RIBE

Retrogradni Merkur u Ovnu će vas transformisati do neprepoznatljivosti. Bićete odlučniji u svojim postupcima, pa promene pred kraj meseca ne bi trebalo da vas iznenade. Pomračenje Sunca će proći kroz vašu kuću finansija. Moći ćete da preispitate svoj pristup materijalnim stvarima. Iskoristićete ih da pomognete drugima i to će vam se vratiti višestruko.

MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti