Претрага
Претрага
Close this search box.

4 ZNAKA HOROSKOPA SU NAJVEĆE SVAĐALICE! Malo im fali da odmah planu i isteraće svoje

Foto: Allure

Svađe su sastavni deo mnogih odnosa. Na taj način izražacamo svoje nezadovoljstvo i emocije. Međutim, neki znaci horoskopa imaju veću potrebu za svađom i češće je koriste. Pogledajte kojih 4 znakova horoskopa su prave svađalice i kako da postavite prema njima:

OVAN

Ovnovi po prirodi vole da se takmiče, pritom su veoma tvrdoglavi. Vole da budu glavni i retko priznaju poraz. Čak i ako ste 100 odsto u pravu, sa Ovnovima morate da budete pažljivi kada iznosite svoje argumente. U nekim slučajevima moraćete vi prvi da “spustite loptu” zarad mira u kući. Pokažite razumevanje i odigrajte na kartu emocija sa njima.

BLIZANCI

Blizanci važe za veoma intelektne i društvene znakove horoskopa. Njihova pričljiva, brzo razmišljajuća priroda znači da uživaju u nadmudrivanju s ​​drugima. Obiluju informacijama koje mogu vrlo lako da vas pobede u svađi. Ukoliko ne želite beskonačne rasprave i nemate strpljenja ne ulazite sa njima u duel.

LAV

Lavovi su navikli da budu u centru pažnje i svoj tron brane snažno i u svakim situacijama, bez obzira ko se nađe ispred njih. Vrlo su osetljivi kada neko počne da sumnja, tada njihova ljutnja počinje da ključa. Često će prvi napasti rečima ako se prema njima postavljate s poštovanjem. Postaviće vas na vaše mesto i često će delovati impulsivno.

VODOLIJA

Vodolije imaju veoma snažan intelekt, popu Blizanaca i neće imati previše razumevanja prema onima koji ne dele isto mišljenje sa njima. Oni su strašni protivnici, često će citirati stručna mišljenja i naoružani su istraživanjima kako bi poduprli svoje argumente. Vodolije vas neće pustiti dok vam ne približe njihov način gledanja na stvari.

MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti