“DIJAMANTSKA PAHULJICA” Dolazi novi iPhone- Dizajneri kreiraju verziju vrednu 564.000 dolara (FOTO)

Foto: caviar.global

Trenutak koji su obožavatelji Epla čekali konačno je stigao, a iPhone 15 će biti predstavljen 12. septembra.

Uređaji su napravljeni od strane luksuznog brenda “Caviar international” i svaki je optočen sa ogromnih 570 dijamanata, a najskuplji dolazi sa cenom od 564.700 dolara.

Luksuzni telefon, nazvan “Dijamantska pahuljica” (Diamond Snowflake), je zamisao kompanije Caviar, koja ga opisuje kao „najskuplji iPhone na svetu“.

-Sav sjaj mrazne zime koncentrisan je u najskupljem iPhone-u na svetu. Kavijar je izlio dijamantski sneg na telo pametnog telefona da biste mogli da uživate u njegovom prelepom odsjaju- piše na veb stranici ove kompanije.

Foto: caviar.global

Futrola za telefon je napravljena od 18-karatnog belog zlata i u nju je ugrađeno 570 luksuznih dijamanata. U njegovom središtu je privezak sa ogrlice Snowflake Graff, koja je napravljena od platine, belog zlata i dijamanata.

-Rastavili smo dijamantsku ogrlicu Snovflake od Graffa i koristili njen blistavi privezak snežnih pahulja da ukrasimo pametni telefon. To će vam dati sjaj miliona zvezda. Nema potrebe da brinete o autentičnosti pahuljice za nakit – poslaćemo sertifikat od Graffa u luksuznoj poklon kutiji- piše dalje na sajtu Kavijara.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
02/09/2023 09:48

Pa ovo je zivotna šansa za srpski (polu)svet, koji misli da je novac merilo svega… 🙂

Last edited 25 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti