Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ: Lav treba da donese bitnu odluku, Jarčevima sve teče po planu

Foto: Pexels

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Ako danas radite, više je nego dobar momenat da privedete kraju dogovore ili završite obaveze iz prethodnog perioda. U emotivnom delu stoji zadovoljstvo i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Organizujte i neko okupljanje sa prijateljima.

BIK

Neka poslovna pitanja koja su vas opterećivala se mogu privesti kraju. Ne tovarite sebe obavezama, već pokušajte da jedan deo prebacite na kolege. Sa voljenom osobom danas možete ostvariti posebnu komunikaciju. Sve se može dogovoriti.

BLIZANCI

Danas ste sigurni u sebe, vaša je komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima odmerena, ali i pokazujete veliku inicijativu. Odlično za dogovore svake vrste. U ovo ubrajam i emotivni deo, jer danas možete dogovoriti sastanak pa i otpočeti nov emotivni odnos.

RAK

Videćete vrlo brzo da nemate razloga za zabrinutost kada je odnos sa nekim od kolega u pitanju. Takođe, na lak način možete završiti svoje obaveze. Vrlo dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite nova poznanstva preko poslovnog ili segmenta prijatelja.

LAV

Ovaj dan iskoristite za dogovore, za donošenje bitnih odluka. Dovoljno ste smireni i stabilni i jasno možete sagledati sve. U emotivnom segmentu vam stoji mogućnost da upoznate nove osobe. U suštini, komunikacija sa suprotnim polom je odlična.

DEVICA

Ako danas imate obaveza, dobro se pripremite za njih, jer nećete biti naročito raspoloženi za neke teškoće. Ovaj dan vam u suštini više odgovara za kontakte, za razgovore, za susrete, pa bi bilo bolje da se na tu stranu usmerite. Mogućnost pokretanja emotivnog odnosa.

ona.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti