Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK Evo šta vam kažu zvezde

Foto: Pexels

OVAN

Ostvarujete ono što ste zamislili na poslovnom planu. Dramatične promene su za očekivati. Planirani put u inostranstvo donosi neočekivane rezultate. Neko od prijatelja daje vam dragocen savet. Nestrpljiviji ste nego inače. Mirna faza u odnosu sa pratnerom. Žučni razgovori sa decom čine vas nervoznim.

BIK
Ne prepoznajete sebe, avanturizam nije vaša karakterna osobina. U akciji ste, planirate zabave ili duži put. Ipak. ne testirajte svoju sreću sa riskantnim poslovnim poduhvatima. Nije vreme za krupne poslovne odluke ili uzimanje kredita. Odložite bilo kakva finansijska pregovaranja. Nesporazum sa prijateljem.
BLIZANCI
Poslovno se stvari ne odvijaju onako kako ste planirali. Nerazumevanje pretpostavljenih je samo deo vaših frustracija. Nemate dovoljno snage da se energičnije suočite sa svim problemima. Nemojte da brinete previše, ovo je samo prolazna faza. Brinete zbog člana porodice.
RAK

Ne možete da se oslonite na informacije koje dobijate. Pokušajte da odložite konačne dogovore ili poslovne ugovore sa inostranim partnerima. Finansijska situacija nije ružičasta. Odnos sa partnerom je naglašeno emotivan. Zaljubljeni ste i srećni ukoliko ste u dužoj vezi. Za neke od vas lepa vest, prinova je na putu.

LAV

Dobijate posao kojem se niste nadali. Finansijska situacija odmah izgleda bolje. Neophodno je da ipak budete vrlo oprezni sa finansijama. Krećite se u okviru planiranog budžeta. Ukoliko ste preduzetnik bavite se samo stvarima koje imaju najveće šanse na uspeh. Opustili ste se previše. Vreme je za dijetu i više sportskih aktivnosti.

DEVICA

Nesigurni kad je vaša poslovna situacija u pitanju. Promenljivog ste raspoloženja, nervozni i prosto ne znate šta biste sa sobom. Odnos sa partnerom je u kritičnoj fazi, više obostranih kompromisa bi pomoglo. Relaksirajte se, šetajte i priuštite sebi nešto što već odavno želite. Osećaćete se mnogo bolje. Moguća je pogrešna dijagnoza.

VAGA

Nervozniji ste nego inače, pa bolje budite pažljiviji u važnim poslovnim komunikacijama. Zaključujete dobar posao u vezi sa nekretninama. Oprezno sa riskantim finansijskim transakcijama. Moguća je prevara ili manipulacija. Ozbiljnije razmišljate o svojim dugoročnim ciljevima. Važni dokumenti mogu biti zagubljeni. Oprezno vozite.

ŠKORPIJA

Fokusirali ste se na finansije, ali pritom ignorišete uznemiravajuće znake na poslu. Diplomatskim stavom uspešno ćete rešiti stresnu situaciju. Pokušajte da ne trošite novac da biste se bolje osećali. Neraščišćeni porodični problemi vas brinu. Ne možete da izbegnete ozbiljne razgovore.

STRELAC
Pokušavate nemoguće, nagomilane obaveze nećete uspeti da završite odjednom. Finansije izgledaju obećavajuće, nastavite to što radite. Ipak, kontrolisano trošite. Odlažete kraći put. Ukoliko ste slobodni u akciji ste, neko vas je snažno privukao. Moguće su povrede oštrim predmetima.
 JARAC

Čini vam se da se finansijska situacija komplikuje. Pridržavajte se planiranog budžeta i koncentrišite na postojeće poslovne projekte. Komunikacija sa inostranim partnerima zapala je u ćorsokak. Ne možete da se oslonite na nekog iz svoje bliže okoline. Pokušajte da budete otvoreniji i emotivniji u odnosu sa partnerom.

VODOLIJA
Ozbiljno razmatrate svoju poslovnu situaciju. Ne vidite trenutno način kako da prevaziđete finansijsku krizu. Troškovi se samo uvećavaju. Mogući su prihodi od tajnih udruženja ili neregulisanih poslova. Privlači vas neko ko je zauzet. Moguće je da ćete lako ući u tajnu vezu. Obratite pažnju na zdravlje.
RIBE

Imate velika poslovna očekivanja, velike planove ali i potrebu za promenom. Informacije koje stižu do vas ulivaju vam optimizma. Želite da bitno promenite ili poboljšate odnos sa partneom. Otvoreniji odnos sa vaše strane je neophodan. Velika doza tajanstvenosti nije od pomoći. Misterioznost je vaš glavni adut samo kad nekog zavodite.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti