Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK Škorpije dobijaju dragocen savet od starijih, Jarčevima potrebne promene na porodičnom planu

Selidba
Foto: Pexels

Donosimo vam dnevni horoskop za 6. jun

OVAN 

Dominantni ste i namećete svoja rešenja na poslu. Imate jasniju sliku o tome šta želite i kako da to postignete. Neočekivani finansijski priliv. Možete da očekujete promene na porodičnom planu. Starijem članu neophodna je dodatna pažnja ili medicinska njega. Vama je proleće već stiglo, neko vam je uzburkao strasti.

BIK 

Preokupirani ste dugoročnim planiranjem i razmišljanjima kako da obezbedite bolju finansijsku sigurnost. Ukoliko želite da promenite posao vreme je da krenete u akciju. Ne pokušavajte da spekulacijama ostvarite dobit. Izgubićete i to što ste uložili. Sanjarite o večnoj i pravoj ljubavi ili ste tajno zaljubljeni. Duži put u inostranstvo se odlaže.

BLIZANCI

Poslovni kontakt u vezi sa inostranstvom može da bude značajan za vašu budućnost. Pojavljuju se neki skriveni problemi na poslu. Ne preporučuju vam se finansijski rizici. Stari porodični problem ponovo je aktuelan i remeti vašu svakodnevicu. Preokupirani ste nekim novim odgovornostima. Planirate romantičan put sa partnerom.

RAK

Pokušajte da izbegnete sukob sa autoritetom, žena je u pitanju. Potpuno ste koncentrisani na vaše finansije. Trošite promišljeno, izbegnite ektravagantne kupovine. Odnos sa partnerom je napet, probajte da ne pokazujete previše posesivnosti. Ukoliko ste slobodni neko misteriozan zaokuplja vašu pažnju.

LAV

Pokušavate da sredite svoje finansije. Sledite svoje ideje, nećete pogrešiti. Novac sada može da pristiže na potpuno neuobičajene načine. Iznenadan dobitak zahvaljujući starijem rođaku ili prijatelju. Neke intrigantne emotivne situacije zatiču vas nespremnim. Neko iz vaše prošlosti ponovo je aktuealan.

DEVICA

Pomoć na poslovnom planu zahvaljujući kontaktu sa već zaboravljenim rođakom, prijateljem ili poznanikom. Ne zapostavljajte korespondenciju i važne sastanke, jer bi vam mogli promaći neki važni kontakti. Želite da prevaziđete nesporazume sa partnerom. Srećete nekog različitog porekla ili je starosna razlika znatna.

VAGA

Raspoloženja vam se menjaju iz dana u dan. Suočavate se sa neočekivanim problemima na poslu. Nesporazumi su mogući zbog neodređenih komunikacija. Teško se koncentrišete. Imate potrebu da razgovarate sa članom porodice i kažete sve što mislite. Razmišljate o preseljenju. Imate podršku partnera.

ŠKORPIJA

Suočavate se sa nekim odlaganjima na poslovnom planu. Ne brinite, ipak će se sve završiti baš kako ste planirali. Kupoprodaja nekretnine izaziva dozu nervoze. Finansijsko rizikovanje bilo koje vrste nikako se ne preporučuje. U romantičnom ste raspoloženju sa blagom dominirajućom tendencijom. Dobijate dragocen savet od starije osobe.

STRELAC

Bićete u prilici da donesete odluku koja može da utiče na vašu celokupnu poslovnu situaciju. Finansije vam osciliraju iako imate kreativne i inventivne ideje. Partner iznosi neke stare probleme za koje vi nemate strpljenja. Razmimoilazite se u ključnim porodičnim i finansijskim pitanjima. Pokušajte da nađete kompromisno rešenje.

JARAC
U pozitivnom ste raspoloženju, velike promene i izazovi su pred vama. I pored dobrih namera mogući su nesporazumi sa drugima. Potrebne su vam promene na porodičnom planu, planirate preseljenje. Iznalazite rešenje emotivnog problema sa partnerom koji vas je dugo mučio. Obratite pažnju na zdravlje i ishranu.
VODOLIJA

Povoljno je vreme za dugoročna planiranja i donošenje odluka. Poslovna situacija je nešto povoljnija, jer ste u mogućnosti da lakše komuncirate ili pregovarate. Pravne situacije se razrešavaju u vašu korist. Odnos sa partnerom je harmoničniji. Za slobodne: avantura na kraćem putu.

RIBE

Ukoliko se osećate umorno i iscrpljeno uzmite par dana odmora i relaksirajte se. Prijaće vam predah, jer vas očekuje buran poslovni period. Sada već naslućujete promene koje se pripremaju na poslovnom planu. Ostvarićete sve ono o čemu ste sanjali. Niste sigurni kako da rešite nagomilane probleme sa partnerom.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti