Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK Vage očekuju bitne promene u životu, manji dobitak očekuje Ribe

Kafa/Devojka/Horoskop
Foto: Pixabay

OVAN 

Odnos sa partnerom dostiže svoju kritičnu tačku, pa je krajnje vreme da ozbiljno porazgovarate o budućnosti vaše veze. Prijatelji nisu dovoljno iskreni. Zdravlje vam je nestabilno.

BIK

Manje probleme koje imate na poslu sa kolegama lako možete rešiti jednim korektnim razgovorom. Idete na kraći put. Problemi sa decom. Više pažnje obratite na zdravlje i na kvalitet ishrane.

BLIZANCI

Ovo je sedmica u kojoj ćete biti suočeni sa rešavanjem svojih ljubavnih problema. Moguće su velike i neočekivane promene. Materijalna situacija vam je je veoma dobra, ali izbegavajte rizike.

RAK

Potrebno je da više pažnje i vremena posvetite svojoj porodici. Sukob u polju ljubavi je na pomolu. Problemi sa jednim od roditelja. Prilika za odmor na kome možete povratiti svoju izgubljenu snagu.

LAV

Ovo nije vaš dan. U komunikaciji sa prijateljima, komšijama i partnerom stalno upadate u nesporazume i neprijatne razgovore. Najbolje je da danas nigde ne izlazite i malo se opustite.

DEVICA

Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i osećate se prilično nesigurno. Ipak, odnos sa partnerom je harmoničan, što vam predstavlja najveći oslonac. Moguće su zdravstvene tegobe.

VAGA

Uskoro vas očekuju bitnije promene u životu. Danas budite posebno oprezni u vožnji. Više pažnje posvetite rešavanju porodičnih problema. Manji finansijski dobitak. Komplikovan odnos u ljubavi.

ŠKORPIJA

Ovo je sedmica kada bi trebalo da donesete neku važnu odluku. Situacija na ljubavnom planu je stabilna, ali vam je zdravlje veoma nestabilno. Problemi u porodici i u kući. Izbegavajte neispitana mesta.

STRELAC

Posle perioda intenzivnog druženja, danas biste mogli da se ozbiljno posvađate sa nekim prijateljem i da potpuno prekinete svaki kontakt. Budite oprezni u saobraćaju. Manje glavobolje.

JARAC

Izvesni su problemi u poslu tokom sedmice, a posebno oni koji se tiču vaše reputacije. Pomalo ste ljutito raspoloženi, jer vam se čini da vas je neko prevario u vezi novca. Dobar odnos sa partnerom.

VODOLIJA

Optimizam koji ste imali tokom nedelje kao da vas je danas napustio. Osećate ogromnu energiju koju ne znate kako da iskoristite. Čuvajte se riskantnih situacija i mračnih mesta. Zdravlje je dobro.

RIBE

Sklad i harmonija u ljubavi. Voljena osoba je sklona povredama. Vaša potreba za ljubavlju biće u potpunosti zadovoljena kada partneru omogućite da se oseća slobodno pored vas. Manji dobitak.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti