Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU Blizanci nezadovoljstvo prenose na prijatelje i porodicu, a evo šta zvezde kažu za druge znake

Foto: Pixabay

Donosimo vam dnevni horoskop za nedelju, 2. jun

OVAN

Ne odvija se sve kako ste planirali na poslu. Potrebna vam je stručna pomoć. Sada je važno da izbegnete bilo kakve impulsivne odluke. Potrebno je da se fokusirate i počnete sa sprovođenjem planiranih aktivnosti. Finansijski problemi dece vas opterećuju. Želite da kardinalno promenite odnos sa partnerom.

BIK

Budite krajnje oprezni u vezi sa poslovnim predlozima ili savetima koje dobijate. Moguće su nepredvidive i nesagledive finansijske posledice usled nepromišljenih akcija. Uzimanje kredita ili zaduživanje ne donosi rešenja. Odnos sa partnerom prolazi značajnu transformaciju. Ishod zavisi od mnogo faktora, ali obostrano iskrena i otvorena komunikacija je neophodna.

BLIZANCI

Nedavni prelomni događaji u vašem životu nisu doneli očekivane rezultate. Nezadovoljstvo na poslovnom planu prenosite na porodicu i partnera. Ishitrene odluke sada samo mogu da prodube postojeću krizu. Odložite sve aktivnosti u vezi sa kupoprodajom nekretnina kao i sve pravne transakcije.

RAK

Pomalo ste nestrpljivi da uradite sve što ste planirali. Ipak, odlaganje svih pregovaračkih aktivnosti bilo koje vrste sada je prioritet. Vaša očekivanja u vezi sa nekim poslom su nerealna. Brine vas neka finansijska transakcija u vezi sa inostranstvom. Osetljivo reagujete na kritike partnera u vezi sa nekim porodičnim problemom.

LAV

Pokušavate da pronađete efikasno rešenje za probleme na poslovnom planu. Finansijska situacija se komplikuje ukoliko ste u proteklom periodu riskantno ulagali. Za neke od vas mogući su znatni gubici. Pokazujete veliku dozu nestrpljivosti u odnosu sa članovima porodice. Mogući su sukobi ili nerazumevanje.

DEVICA

Obeshrabreni ste trenutnim dešavanjima na poslovnom i privatnom planu. Nesigurni ste ponovo, frustrirani i ponekad biste digli ruke od svega. Vreme je za preispitivanje vaših ciljeva, daljih planova i pravaca. Pokušajte da unesete raćionalne elemente u vaše odluke. Potrebno vam je samo malo pažnje i ljubavi da biste se osećali srećnim.

VAGA

Uzdrmani ste svakodnevnim obavezama ili iritirajućim situacijama na poslu. Ne tako dobre poslovne informacije vas dodatno zabrinjavaju. Distancirajte se od ljudi koji negativno utiču na vas. Provodite više vremena u prirodi ili sportskim aktivnostima. Čudi vas neočekivano ponašanje prijatelja. Posetite doktora. Pažljivo vozite.

ŠKORPIJA

Čini vam se da vam stvari izmiču kontroli kad je finansijska situacija u pitanju. Najbolje što možete da učinite je da potražite savet nekog stručnjaka u datoj oblasti. Riskantni potezi sa vaše strane samo mogu da pogoršaju stanje. Osamljujete se bespotrebno, ne izbegavajte pozive za izlazak sa prijateljima.

STRELAC

Dominantni ste, ali nekog od autoriteta iritirate svojim stavovima. Trenutno ne dozvoljavate da vas bilo ko ili bilo šta sputava. Dobijate značajne informacije na nekom sastanku. Zahtevni ste i prema članovima porodice, možete izmeniti vrlo oštre reči koje mogu biti uzrok iznenadnih promena. Pažljivo birajte reči.

JARAC

Ostvarujete neke dobre poslovne kontakte koji mogu biti od značaja za vašu budućnost. Vaša razmena sa drugim ljudima trenutno je opterećena nekim prošlim iskustvima i nekim ličnim predrasudama. Uznemireni ste u vezi sa nekim situacijama ili saznanjima. Koncentrišite se u vožnji.

VODOLIJA

Pokušavate bezuspešno da razrešite komplikovanu finansijsku situaciju. Iako ste kreativni sa mnoštvom ideja budite ipak krajnje oprezni, jer su gubici izvesni. Još uvek ste pod uplivom nekih restriktivnih dešavanja, ali dobra vest je da uskoro možete da očekujete promene na bolje. U romantičnom ste raspoloženju ili možda zaljubljeni.

RIBE

Obaveze se povećavaju i više vremena provodite na poslu. U kontaktu ste sa nekim raCionalnim i praktičnim ljudima koji mogu dosta da vam pomognu. Potrebno je da uradite potpunu reorganizaciju posla kako biste izbegli kašnjenja u realizaciji kao i napetost u odnosu sa partnerom. Preplavljeni ste intenzivnim osećanjima, posesivni ste ili ljubomorni.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti