Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK Ribe iskoristite svoju intuiciju, Rakovi na prekretnici

Foto: Pexels

Pogledajte šta vam zvezde donose prvog dana u nedelji.

OVAN

Poslovna situacija izgleda obećavajuće, dobijate podršku nekog na položaju. U izgledu je unapređenje ili promena posla. Planirate duži put koji može biti vrlo finansijski isplativ. Ne obraćajte previše pažnju na nečije negativne komentare. Pokušavate da razjasnite nesporazum sa prijateljem. Promenljivog ste raspoloženja i nervozni.

BIK

Pokušavate da iznađete najbolja moguća rešenja vaše zamršene poslovne situacije. Fokusirani ste na svoje finansije, ali bilo kakvo zaduživanje nije preporučljivo. Neočekivani duži put remeti vaše planirane aktivnosti. Nadahnut razgovor sa zanimljivom osobom povod je za novi susret. Vreme je za dijetu.

BLIZANCI
Bolje ste organizovani i završavate važne poslove koje ste odlagali. Kontakt sa uticajnom osobom može se pozitivno odraziti na vašu poslovnu situaciju. Imate velike planove koji imaju šanse da se sada ostvare. Budite otvoreniji u izražavanju osećanja. Nesporazum sa prijateljem vas uznemirava. Čuvajte se virusa.

RAK

Osećate da ste na prekretnici, nove poslovne šanse daju vam nade i optimizma. Puni ste entuzijazma i spremni da počnete novo poglavlje u svom životu. Konkretizujte započete poslovne razgovore. Ne obazirite se previše na nekog ko pokušava da nametne svoje ideje. Ukoliko ste u stabilnoj vezi razmišljate o braku.

LAV

Donosite preuranjene zaključke na poslu, situacija je bolja nego što vi mislite. Pažljivo komunicirajte sa autoritetima, naročito kad je u pitanju korespodencija ili pregovori bilo koje vrste. Maštate, fantazirate i ne možete da se koncentrišete na praktične stvari. Preosetljivi ste na kritike.

DEVICA

Koncentrišite se na postojeće projekte ili aktivnosti. Još uvek ne počinjite ništa novo. Kreativniji ste nego inače, popravljate svoj imidž ili menjate dosadašnji stil. Primećeni ste. Nerazumevanje sa partnerom. Imate hrabrosti da se suočite sa nekim potiskivanim strahovima. Probavne smetnje.

VAGA

Previše očekujete od sebe, pa ste u stresu i pomalo obeshrabreni, finansijska situacija ne odslikava ono što ste uložili. Ukoliko vam je potreban kredit nova frustracija je na pomolu. Predahnite, obnovite svoju energiju, prijaće vam kraći odmor. Problemi iz prošlosti mogući su uzrok nesporazuma sa partnerom. Obratite više pažnje na zdravlje i ishranu.

ŠKORPIJA

Obratite više pažnje na detalje ukoliko ste u toku nekih pregovora. Pokušajte da se efikasno organizujete i koncentrišete na svoje dugoročne planove. Ukoliko ste nezadovoljni sadašnjim poslom vreme je za akciju. Nečiji komentari vas iritiraju. Nesporazumi sa mlađim članovima porodice.

STRELAC

Vašim trenutnim odlukama nedostaje doza realnosti. Budite oprezni kod potpisivanja ugovora ili važnih dokumenata u vezi sa nekretninama, jer možete da previdite važne odredbe. Nesporazumi sa članovima porodice samo se uvećavaju. Razgovor sa poverljivom osobom je od pomoći.

JARAC

Glavni uzrok nezadovoljstva u ostvarenju ličnih ciljeva ili ambicija je nedostatak novčanih sredstava. Primorani ste da bitno menjate postojeće planove. Dosadašnje finansijske konstrukcije pokazuju se neuspešnim. Dobra vest na emotivnom planu, neko vam se udvara. Ne propuštajte priliku da ostvarite lepu vezu.

VODOLIJA

Uverljivi ste u iznošenju svojih ideja ili namećete svoje mišljenje u nekom važnom projektu. Zbog trenutne želje za dominacijom možete čak doći u sukob i sa nekim od autoriteta. Srećete nekog ko vas inspiriše da razmišljate o prolaznosti života. Ozbiljan razgovor sa partnerom, imate velike planove. Čuvajte se prehlade.

RIBE

Odložite donošenje poslovne odluke ukoliko ima rizičnih elemenata. Neko od prijatelja ima zanimljiv predlog, ukoliko je kreativan ima šanse za uspeh. U posebnom ste raspoloženju, naglašeno imaginativni, intuitivni i spiritualni. Svoje lično nezadovoljstvo projektujete na partnera. Osetljivijeg ste zdravlja.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti